Openingstoernooi 2022

Zaterdag 2 april, opening van het golfseizoen op zowel de Gezandebaan als de Vier Eijckenbaan, met als thema “voorjaar”. De weergoden hebben geen rekening gehouden met dit thema met lage temperatuur en een gure wind, maar Ria heeft dit wel gedaan met een spetterende outfit tijdens haar welkomstwoord en bij de prijsuitreiking.

Om 12.00 uur melden de eerste deelnemers zich aan. Helaas zijn er nogal wat uitschrijvingen geweest in de laatste dagen voordat de inschrijving werd gesloten. Bang voor slecht weer? Uiteindelijk zijn er 15 deelnemers op de Gezandebaan en 39 op de Vier Eijckenbaan gestart.

Klokslag 13.00 uur op de Vier Eijckenbaan en 15.00 uur op de Gezandebaan is er d.m.v. shotgun gestart, op jacht naar de titel “Starter van het jaar”. Het enthousiasme was groot en werd nog groter nadat halverwege een overheerlijk broodje met asperges, ham en eiersalade en een glaasje bubbels werd geserveerd. Hulde voor de horeca.

Tussen 17.00 en 17.30 druppelden de deelnemers binnen en zaten gezellig bijeen in de serre met een drankje in afwachting van de prijsuitreiking.

De uitslagen:

Gezandebaan:

1e plaats en “starter van het jaar”: Thieu Wijen.

2e plaats: Paul Cuijpers.

3e plaats: Els Bos.

Neary: Toos Simons.

Tweary: Marianne Koo.

Birdies: Thieu Wijen (2x), Theo de Jong, Wiel Boonen, Pieter van den Hurk

Vier Eijckenbaan: 

1e plaats en “starter van het jaar”: Jos Dijkers.

2e plaats: Thom Lier.

3e plaats: Lenie Augustinus

Neary dames: Jacky Meijer.

Neary heren: Goof Kooiman.

Tweary: Conchita Sprengers.

Tweary heren: Goof Kooiman.

Birdies: Thom Lier, Irene Teijssen, Alexander van Heteren.

EVCO/JK