Openingstoernooi 2019: Dag met een Iers tintje

ierse golfdag

Op zondag 17 maart organiseert de EVCO wederom het Openingstoernooi. Dit keer in Ierse sferen. De spelvorm is stableford individueel. Er wordt shotgun gestart. Ook dit jaar zal er weer gestreden worden om de titel “Starter van het jaar”.

Voor de Vier Eijckenbaan is de wisseltrofee weer beschikbaar. Ingeborg Wullink is de winnares van 2018 en dus de titelverdediger. De uitdaging is om de beker van haar over te nemen.

Een Ierse Dag

 

17 Maart is het St Patricksday, een van de belangrijkste feestdagen van Ierland. We willen graag van de gelegenheid gebruikmaken om u kennis te laten maken met de sfeer, de heerlijke gerechten en dranken die Ierland zo populair maken. 

Tijdens de wedstrijd is er live muziek en maakt u kennis in de baan met een typisch Ierse versnapering. Na afloop is er voor belangstellenden een heerlijk typisch Iers driegangen diner voor het gereduceerde tarief van €30,- p.p. Exclusief dranken.

U kunt ook (gratis) deelnemen zonder baancatering en/of driegangendiner. Maar het leukst is het natuurlijk als u evenals vorige jaren de wedstrijd in stijl afsluit in Ierse stijl.  

Wij rekenen op een flink aantal deelnemers; het is tenslotte de opening van weer een sportief golfjaar op onze prachtige banen.  U kunt zich aanmelden op Egolf4U tot vrijdag 15 maart 12.00 uur, waarna de EVCO de flightindeling maakt.

Programma:

Vier Eijckenbaan:

Inschrijven: vanaf 12.00 uur
Briefing: 12.30 uur
Start: 13.00 uur (shotgun)

Gezandebaan (ook voor vrije golfers):

Inschrijven: vanaf 14.00 uur
Briefing: 14.30 uur
Start: 15.00 uur (shotgun)