Open Airborne Toernooi | UITVERKOCHT

sunset tafel 360Op zondag 11 augustus 2019 organiseert de EVCO het “OPEN AIRBORNE TOERNOOI” (vorig jaar bekend als “Open Sunset Toernooi”).  Dit toernooi zal in het teken staan van de 75-jarige bevrijding van Zuid-Nederland met een prominente rol voor het Wehrmachtshuisje. In de baan zal ook aandacht besteed worden aan de diverse historische gebeurtenissen.

Ook niet leden of niet-deelnemers zijn vanaf half zes welkom voor een gratis bezoek aan het Wehrmachtshuisje. Ook leuk voor een bezoek met uw (klein)kinderen. 

Er worden 9 holes gespeeld met de spelvorm Texas Scramble (met handicap verrekening). Ieder speelt vanaf de rode tee. Nagenoeg alle beschikbare plaatsen zijn gereserveerd.

 

Er is volop gelegenheid om te genieten van de voortreffelijke keuken van golfrestaurant Volentieri. Voor de start een voorgerecht in het clubhuis, tussen- en hoofdgerecht in de baan en na terugkomst een nagerecht in het clubhuis.

De start zal een officieel tintje krijgen en plaatsvinden in de passende entourage van het Wehrmachtshuisje. Tijdens de wedstrijd is het Wehrmachtshuisje geopend en wordt een film vertoond. Door een deskundige worden vragen beantwoord en toelichtingen gegeven.

Deelname staat open voor iedereen. Niet-leden kunnen deelnemen door zich aan te melden bij het secretariaat per email via info@golfbaanhetwoold.nl, met vermelding van handicap (minimaal 54) en eventuele voorkeur voor flightgenoten. Ook leden van de Gezandebaan zijn welkom.

Programma:
Aanmelden tussen 15:45 en 16:15
Briefing: 16:15
Opening: 17:00 
Shotgun: 17:45

Kosten deelname wedstrijd, greenfee | diner | inschrijfgeld
Leden beide banen/Vier Eijckenbaan: € 32,- 
Leden Gezandenbaan: € 49,- 
Vrije golfers: 2 credits en € 32,-
Gasten: € 56,50