Nieuwjaarsreceptie

nieuwjaarZondag 12 januari vond de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie plaats in Clubhuis Volentieri op Golfbaan het Woold. Leden van het Woold wisselen de beste wensen uit met elkaar, het bestuur en het hele team van Het Woold.

In zijn speech blikte voorzitter Span summier terug op het afgelopen jaar. De behaalde successen en belangrijkste gebeurtenissen kwamen aan bod. En een verwijzing naar zijn jaarlijkse terugblik waarin een en ander uitgebreid behandeld wordt op de website.

Belangrijke veranderingen

eigenaars 1200 Danique, Jan en Frederique

Waarna het woord overgenomen werd door Danique van Eijk namens de eigenaren van het Woold. Op 1 januari heeft een tweetal belangrijke wijzigingen plaatsgevonden. Danique, dochter van Jan en Sophia, nam op die datum het eigendom van de aandelen van Frans van Eijk over, die het rustiger aan gaat doen. Fréderique Manders nam op dezelfde datum de aandelen van vader Toine over.

Waarmee Golfbaan Het Woold eigendom werd van Jan, Danique en Fréderique.

Jan van Eijk nam het woord en was blij met de soepele transitie. Maar het eerste gedeelte van zijn toespraak was voor Frans, Toine, Ans en Jacqueline die hij naar voren riep. Want zij maakten samen met hem en Sophia in twintig jaar de golfbaan tot wat die nu is. Een bedrijf om trots op te zijn. ‘En als je twintig jaar in harmonie samenwerkt aan een gemeenschappelijk doel, zonder onenigheid, met als resultaat een bedrijf als Het Woold, dan is dat iets waar ik trots op ben en waar je best stil bij mag staan’, aldus Jan.

eigenaren afscheidrens marjolein 360Het nieuwe trio heeft er duidelijk zin in. En met het nieuwe jubileumjaar dat voor ons ligt belooft ook 2020 een enerverend jaar te worden.

Waarna de voorzitter het officiële gedeelte afrondde, eenieder attent maakte op de ledenvergadering eind februari en speciale aandacht vroeg voor de kampioenen van 2019. 

Iedereen hief het glas en een groot deel van de aanwezigen toog naar buiten voor de jaarlijkse traditionele tegellegging op de ‘walk of fame’. Onze kampioenen van 2019 legden er hun herinneringstegel.

Marjolein van der Kruis en Rens van der Schouw werden in 2019 Matchplaykampioen van het Woold.

sanne en dane 360Dane Cvetkovic en Sanne Gijsbers (vertegenwoordigd door haar moeder) wonnen het strokeplaykampioenschap van de vereniging.

U vindt de nieuwe kampioens-tegels voor de entree van Volentieri.

Waarna er nog lang werd nagekaart. Jan Beenker bedankt voor de foto’s. En graag tot snel op het Woold!

 

Pvl/012020