Nieuw: Club Zondag – chill out the weekend!

Vanaf zondag 28 april presenteren we op Het Woold een gloednieuw concept, speciaal voor de nieuwe generaties om kennis te maken met de golfsport én de faciliteiten en sfeer op onze golfbaan. Hiervoor hebben we een speciale “club” opgericht, namelijk:

Club Zondag | “chill out the weekend!”

Wat houdt Club Zondag precies in? Club Zondag is de perfecte afsluiting van je weekend. Samen met je vrienden, familieleden geniet je van een ronde golf, eventueel met vooraf een uur golfclinic ter kennismaking met de golfsport. Ook niet-golfers én kinderen zijn dus van harte welkom bij Club Zondag! Na het golfen kun je heerlijk nagenieten op het terras of in het restaurant van Volentieri, waar naast de reguliere menukaart ook een speciale “shared dining” gerechten en heerlijke borrelplanken te verkrijgen zijn. Dat alles met lekkere loungemuziek op de achtergrond. Net of je op Ibiza bent!

Club Zondag zal vanaf zondag 28 april wekelijks georganiseerd worden t/m eind juni, dus tot aan het begin van de zomervakantie. Interesse in deelname aan een golfclinic? Meld je dan vooraf aan via het contactformulier onderaan deze pagina, zodat onze pro’s weten hoeveel deelnemers ze kunnen verwachten. De kosten voor de golfclinic bedragen € 7,50 per persoon.

Zien we jou ook op bij Club Zondag om samen het weekend af te sluiten?!