Nico Korsten winnaar Summer Tour 2021

Afgelopen dinsdag 24 augustus werd de 17e en laatste speelronde van de Woold Summer Tour gespeeld. De gehele zomerperiode hebben leden met een handicap van max. 21.0 kunnen deelnemen aan deze competitie, waarbij er zelfs tijdens 8 speelrondes naast 9-holes ook 18-holes gespeeld kon worden.

In dit nieuwe format waren er wekelijks punten te verdienen in plaats van een gebruikelijke “best of”. Hierbij eindigde Nico Korsten met ruime voorsprong op de 1e plaats met 262 punten. Theo Lankhorst (209) en Wilma van Dongen (176) complementeren dit seizoen het podium. De gehele einduitslag is terug te vinden in E-Golf4U onder competities.

Tijdens de afsluiting van de laatste speelronde ontving Nico een exclusieve lustrum polo van Het Woold als prijs. In zijn speech bedankte hij alle deelnemers en de organisatie voor de wekelijkse gezelligheid en de goede zorgen.

Wij als organisatie kijken terug op een geslaagde competitie en gaan met alle feedback die we hebben ontvangen aan de slag om er in 2022 een nog succesvollere zomercompetitie van te maken.

Namens de WECO-subcie

Rens van der Schouw, Raymond Koster & Ted Schulkes