NGF Competitie van start: Dames Senioren

tongelreep 360Donderdagochtend, gordijnen open en….blauwe lucht en de zon schijnt! Meteen al met goeie zin de sportkleren aan. De eerste competitiedag staat op het programma en we gaan spelen op golfbaan de Tongelreep in Eindhoven.

Met ons vernieuwde team gaan we de strijd aan met de dames van Crossmoor. (daar hebben we de vorige keer van verloren) en ook onze reservespeelsters werden in de gelegenheid gesteld een balletje te slaan.

De baan is voor de meesten van ons nieuw en dus een extra uitdaging. Daarbij is het een 9-holes baan, waarin variatie is aangebracht door op dezelfde hole van verschillende teeboxen af te slaan en naar verschillende greens te spelen. Oppassen dus!

Om half 12 ging de eerste flight van start. De baan was nog niet helemaal in topconditie, maar wel heel snel en de ballen rolden heel ver. (ook de verkeerde kant op…) Onderweg gaven de speelsters met een duimpje omhoog of omlaag door hoe de wedstrijden verliepen.

Uiteindelijk kwamen we met een prima resultaat van de baan. Gewonnen met 22 – 14 !
Lenny, Leny, Betsy, Ria en Tilly, goed gespeeld meiden.

Mieke en Nelly, bedankt voor jullie support. En natuurlijk ook Lieke en Marijke, die onze prestaties ook nog even kwamen toe juichen.
De dag werd afgesloten onder het genot van een drankje en een hapje op een zonovergoten terras.

Teamcaptain Anneke