Nationale Golf Bird Watching Day

Op 7 mei is het zover na twee jaar kunnen we weer een bird watching day organiseren. De bedoeling is om op deze dag het aantal soorten vogels op onze golfbaan te tellen en te registreren.

Onder leiding van twee of drie ervaren vogelaars gaan we de baan in om te luisteren en te kijken naar de vogels en vast te stellen welke soorten we tegenkomen. De bedoeling is dat we om 05.00 uur te vertrekken vanaf het clubhuis en rond een uur of negen weer terug te keren en onze ervaringen te delen en van een kopje koffie te genieten.  

Op E-golf4u wordt een “wedstrijd” aangemaakt waar U zich kunt opgeven. Er kunnen maximaal ca 15 man mee omdat anders de groepen te groot worden. Als U mee wilt dan is het goed om een verrekijker mee te nemen en verder is interesse in onze gevederde vrienden van belang , specifieke kennis is niet nodig!

Graag ontmoeten wij U op 7 mei.

Rudolf Raymakers
Wim Koekkoek
Henny van Osch
Ad Verhoeven

Ja ik kom mee vogels tellen op 7 mei

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.