Masterclass

Kleine groepen, gespecialiseerde inhoud, gebruik van high tec apparatuur en een persoonlijk plan van aanpak kenmerken onze 2019 masterclasses. In een groep van maximaal 4 personen volgt u een gerichte sessie onder leiding van Rob. De sessies duren 90 minuten en hebben een wisseld programma. Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar info@robmouwen.nl Kijk onder deze tekst voor de verschillende sessies die gepland staan.

 

  • Masterclass ‘driving’; afslaan met de driver, een curve van links naar rechts of rechts naar links slaan, plan B en C vanaf de tee (mocht het ooit niet lukken) en hoe om te gaan met jouw big miss? 35 pp, datum zaterdag 13 april van 1630-1800.
  • Masterclass ‘putting’; u krijgt een betere techniek, minder 3 putts, een slimme routine om meer putts te holen en wordt getraind door de pro die de pro’s traint! 35 pp, datum woensdag 15 mei van 1130-1300.
  • Masterclass ‘shortgame’; de technieken van de bunkerslag, chippen, chip&run, hoge chip en strategie worden behandeld. Uw slagen rondom de green zullen korter bij de vlag gaan eindigen. 35 pp, datum vrijdag 14 juni van 1030-1200.