Maandag Wintercompetitie

maandag 1 november start de wintercompetitie op de Vier Eijckenbaan en Gezandebaan.

In de wintertijd hebben leden de keuze uit 9-holes (wisselende lus) of 2x 9-holes Gezandebaan.

Vier Eijckenbaan:

Spelvorm: Stableford 9 holes, EHCP 0 t/m 54.0. Inschrijven voor De Vier Eijckenbaan kan vanaf maandagmorgen 09.00uur tot en met vrijdagavond 18.00 uur, voorafgaand aan de wedstrijddag via E-golf4u of via de zuil in het clubhuis. Alleen houders van een actieve handicart mogen gebruik maken van een buggy. Voor zaterdag 18.00 uur maakt de wedstrijdleiding de flight-indeling met bijbehorende starttijden met een intervaltijd van 8 minuten. Op oneven weeknummers start de wedstrijd op hole 1 en bij even weeknummers op hole 10.

De indeling staat uiterlijk zaterdag 18.00 uur op de site in E-Golf4u. Flights bestaan uit 3 personen. De eerste flight start begin november om 08.00 uur, afhankelijk van de opkomende zon, vanaf half december is dit 08.48uur. De maximale playing-handicap is 40.0. Elke kaart is qualifying mits de baan qualifying is.

Voor het volledige wedstrijdreglement wintercompetitie De Vier Eijckenbaan  klik hier

De Gezandebaan:

Spelvorm: Stableford 2x 9 holes. Start: 2x op hole 1

Iedereen met een ledenkaart van de Gezandebaan met minimaal baanpermissie kan deelnemen

Flights bestaan uit 3 personen. De eerste flight start om 09.30 uur. De maximale wedstrijd-exact-handicap is 40.0. Elke kaart is qualifying mits de baan qualifying is.

Voor het volledige wedstrijdreglement wintercompetitie Gezandebaan klik hier

De slotdag maandagcompetities is maandag 28 maart 2022 met een fun-wedstrijd met aansluitend prijsuitreiking wedstrijden en wintercompetitie.

De wedstrijdcommissie.