Lest best voor de Dinsdag Dames, of….

In opperbeste stemming begonnen we aan de alweer laatste wedstrijd van ons eerste competitiejaar. Deze keer op het mooie Tilburgse Prise d’Eau, waar we met zijn achten al genoten hadden van een mooie voorspeelronde.

Strijden met de Duke voor de waarschijnlijke tweede plaats en wie weet als de Dommel een steekje zou laten vallen, nog meer moois. Het beloofde een prachtige dag te worden. 

Marian en Els hadden een pittige dubbel, maar met goed spel werd de 2 down in de laatste 4 holes omgedraaid en de eerste punten binnengehaald. Helaas konden zowel Wilma als Carla, als Heidi en Mieke in hun beide spannende partijen dit niet navolgen. En dus  4-2 achter na de dubbels. Nog niets verloren.

Marian en Els waren in de winning mood.

De eerste dame van de Duke, Karin had zich tijdens de lunch erg goed herpakt en maakte na een paar spannende holes door m.n. subliem putten korte metten met de “steraspiraties” van Els. 8 om 6.

Gelukkig scheen de zon op het terras en kwamen dagreserves Conchita en Betsy al vroeg naar Tilburg om enige troost te bieden.

Wilma , Carla , Mieke en Heidi hielden het allen vol tot hole 18 maar jammer genoeg pakte niemand  punten.

Alleen Marian hield haar euforische ochtendstemming goed vast en redde onze eer met een hele mooie 4 om 3 overwinning.

De bronzen medaille was een feit.

Bij de felicitatie speeches bleek dat de Dommel 4, behalve over de beste golfsters, ook over de beste sfeermakers beschikte. Een terechte kampioen.

Tijdens de smakelijke maaltijd werd door ons team een spontaan evaluatie rondje gedaan. Conclusie was dat wat ons betreft het dinsdag team zou mogen blijven!

Wilma & Els