Kanaalderby 2023

De kanaalderby, de jaarlijkse uitwisseling van onze ‘buren’ van de Swinkelsche uit Someren, is een populaire activiteit. Het gaat dan ook ergens om. Na twee jaar uitstel door Corona hebben we vorig jaar weer de aftrap gedaan van de Kanaalderby en dat is goed bevallen bij degene die hebben deelgenomen. Nu staan we weer te popelen om dit jaar de strijd in deze mix-wedstrijd tegen de leden van de Swinkelsche weer aan te gaan.

De aanmelding in E-golf is vanaf 3 mei geopend. Meestal is deze wedstrijd snel ‘volgeboekt’ dus wees er snel bij. Vol is Vol!

U schrijft in voor beide 9 holes-wedstrijden zowel bij de Swinkelsche als bij het Woold. En daar hoort ook een verplichting bij. Als u inschrijft en deelneemt, dan moet men ook deelnemen aan de maaltijd na de wedstrijd, dat is afgesproken met beide golfbanen en teams die de Kanaalderby organiseren.

De uitwedstrijd wordt op dinsdag 13 juni en de thuiswedstrijd op dinsdag 22 augustus gespeeld. De wedstrijdvorm is net zoals andere edities FBBB, Matchplay met handicapverrekening.

Het programma voor de beide wedstrijden is als volgt:

  • Vanaf 15:00 Melden bij wedstrijdleiding
  • 16:00 Welkomstwoord en speluitleg
  • 16:15 Vertrek naar de startholes
  • 16:30 Start shotgunwedstrijd
  • Direct na de wedstrijd worden soep en een hoofdgerecht geserveerd
  • 20:30 Prijsuitreiking

Het inschrijfgeld bedraagt voor beide dagen samen € 60,- per persoon, vermeerderd met € 1,00 voor prijzen.  Om uw inschrijving te bevestigen kunt u dit bedrag betalen onderstaande link of uiterlijk 6 juni 2023 het inschrijfgeld en prijzengeld bij de receptie.

Subcommissie Kanaalderby

Deelnamekosten voor één persoon m.b.t. de kanaalderby 2023.  Vergeet niet in te schrijven in E-golf4U!