Jeugd sluit 2023 gezellig af met tegellegging & Moonlight Golf

Vrijdag 15 december was het weer zo ver, ons jaarlijkse Moonlight golf toernooi op onze verlichte Gezandebaan. Rond een uur of 17.00 kwamen de eerste enthousiastelingen al de range opgelopen om alvast wat ballen in te slaan.

Om 18.00 uur waren alle jeugdspelers aanwezig en startten we met het programma: iedereen nam plaats in de serre, waar we begonnen met het huldigen van onze jeugdkampioenen 2023. Yari Vreede en Karlijn van den Oever hebben in september de titel behaald van beste jeugdgolfer van Het Woold tijdens de clubkampioenschappen. Yari en Karlijn kregen binnen hun tegel overhandigd, daarna zijn we gezamenlijk naar buiten gegaan om proostend hun tegel in de walk off fame te leggen inclusief een drankje & vuurwerk.

Om 18.30 uur start de wedstrijd op de Gezandebaan. Er werd Texas Scramble gespeeld in flights van 3 of 4 kinderen. De vriendjes en vriendinnetjes speelden een keer niet samen, maar de oudste jeugdleden speelden met de jongste jeugdleden, een verdeling die bij iedereen goed is bevallen. Er werd nu echt als team samengespeeld (erg mooi om te zien).

Don deelde voor de ronde aan iedere speler een glow in the dark ball uitwat er prachtig uit zag! Die verlichte ballen vlogen mooi door de lucht. 

Als extra uitdaging voor de kids stond Boris op hole 1 hun op te wachten. Hij speelde 1 hole beat the Pro tegen de kids die met veel plezier deze uitdaging aan gingen. Tijdens de ronde kwam Rens de baan in met warme choco en worstenbroodjes. Verdere was er ook muziek geregeld in de baan, Elmar was zeer creatief geweest en had de “mini-gator” omgetoverd tot een rijdende jukebox:

Rond 19.45 waren alle flight binnen en werden de kaarten bij Rens ingeleverd. Hij kon de scores gaan verwerken zodat we op tijd de prijsuitreiking kunnen doen. Tot die tijd verzamelden alle spelers zich op putting green en werd een een move up/move down putt-wedstrijd gespeeld. 12 rondes van 2,5 minuut zorgde uiteindelijk voor een terechte winnaar.

Tijdens de prijsuitreiking die Boris keurig verzorgde werden er lekkere snacks uitgedeeld, wat de avond helemaal compleet maakte. Wij wensen als jeugdcommissie iedereen hele fijne feestdagen en alvast het allerbeste voor 2024. We gaan er weer een mooi golfjaar van maken.

Winnaars mooist verlichte golftas/-trolley: Summer Vlemmix

Winnaar putt-wedstrijd: Sten Vogel

Winnaar 9-holes wedstrijd: Hidde Huijbregts, Sten Vogel en Jori van de Wiel