Businessclub zegt Bye Bye tegen 2023 tijdens afsluitend diner

Traditiegetrouw hebben de leden van de Businessclub zich deze maand nog eenmaal verzameld op Het Woold, namelijk voor het “Bye Bye Diner”. Op donderdag 14 december werden de bijna 90 deelnemers ontvangen in de serre van Restaurant Volentieri, waar voorzitter Hans Martens samen met hem kort terugkeek op het kalenderjaar 2023. Een mooi jaar met een paar vermeldingswaardige gebeurtenissen.

Naast de maandelijkse RIVEZ Business Cups van maart t/m oktober zijn we namelijk ook op 2 prachtige bedrijfsbezoeken geweest, namelijk bij SHI (februari) & Geevers Classic Cars (november). Verder stond in juni het hoogtepunt op de agenda, namelijk de Business Challenge 2023. Met tal van activiteiten rondom de 18-holes Texas Scramble Super Ball wedstrijd kwam hierbij ook het nieuws naar buiten dat voorzitter Henk Hoeks zijn stokje na 13 jaar ging overdragen aan Hans Martens. En ten slotte kon Hans natuurlijk ook het succesvolle Ladies & Business event benoemen, ook al was hij er zelf als man zijnde niet voor uitgenodigd.

Er volgde een toost op een geslaagd seizoen en daarna zocht iedereen zijn of haar plaats in het restaurant, waar een heerlijk diner volgde aan mooie, versierde tafels. Fréderique en Annemie hadden zich ook dit jaar weer flink uitgeleefd, waar ook de voorzitter hen graag voor bedankte. Tussen de gangen door had de organisatie gekozen voor een korte cabaretvoorstelling van 2 heren die op ludieke wijze terugkeken op 2023. Sommige Businessleden werden hier bij vermeld en/of in het zonnetje gezet.


Wat volgt zijn de feestdagen. We wensen onze Businessleden en de andere lezers fijne feestdagen en een gezond 2024. De volgende activiteit van onze Businessclub zal worden gehouden op donderdag 11 januari, namelijk het “Night Golf” evenement op de Gezandebaan.