Het is bijna zo ver

raymondrens360Het is bijna zo ver… Rens Vendrig en Raymond Koster beginnen volgende week aan hun uitdaging voor KWF. Ze zijn tot dusver flink bezig geweest met fondsenwerving en promotie en dit heeft er voor gezorgd dat de teller tot dusver op zo’n €3500,- staat.

Daar hebben ook al verschillende leden en businessleden aan bijgedragen, waarvoor dank! De media hebben de actie ook opgepikt en er verschijnen mooie artikelen, zoals in het Eindhovens Dagblad en het Contact.

 

dagschema

Woensdag 21 juni beginnen Raymond en Rens  om ongeveer 5.10 uur met hun eerste ronde en hopen alles rond 21.30 te hebben voltooid. Die dag zijn er ook verschillende kleine activiteiten georganiseerd op het Woold en sluit men de avond af met een diner en veiling ten behoeve van de actie. Er zijn mooie items ter beschikking gesteld , waaronder gesigneerde artikelen van Joost Luien, Ranomi Kromowidjojo, Marianne Timmer en Max Verstappen! Daarnaast behoren ook, maar niet uitsluitend, een golftas, duikclinic, greenfees plus hotelovernachting en een mooie grote fles “Eeuwig Zonde” tot de geveilde items.

Dus kom gewoon gezellig naar het Woold als je het leuk vindt om mee te bieden, te komen eten of gewoon te komen kijken! Reserveren voor het eten kan via 0493-560492 (o.v.v. Golf4Life). Donaties zijn uiteraard ook nog steeds welkom! Dit kan via deze link