Herfsttoernooi op de Gezandebaan.

herfst 001 360Inderdaad, Het is echt herfst! De dagen ervoor was het “regenachtig”. Hiermee kun je dus alle kanten op. Valt de regen hier of op de Gezandebaan? Vol goede moed wordt ’s morgens alles klaar gemaakt voor de wedstrijd en ondanks de miezerregen melden er zich 35 mensen om deel te nemen aan deze gezellige wedstrijd. 

De strokeplay wedstrijd met handicapverrekening wordt op de 9 holes baan gelopen. Tevens wordt er, op het oefenterrein naast hole 9, een chip-wedstrijd gehouden en bij het clubhuis een extra moeilijke putt-wedstrijd.

Zo makkelijk als het eruit ziet is deze chipwedstrijd niet! Over een afstand van ongeveer 25 meter de bal in een grote cirkel laten landen. Vijf pogingen voor elke deelnemer.  Het lukte Hillie Hage om 2 ballen in de cirkel te krijgen evenals Martijn ten Haaf, Jan Hoogendoorn en Huub Rutten. Toch knap gedaan. De laagste score bij de putt wedstrijd werd door 10 mensen gehaald met een score van 2 slagen. De neary werd gespeeld op baan 5.

Terug in het clubhuis kwam de heerlijke geur van de wildsoep je al tegemoet. Eerst maar de dorst lessen met een Bockbiertje of een Glühwein? Allereerst de kaarten invoeren in het systeem en inleveren bij de wedstrijdleiding zodat Treesje en Bart de uiteindelijke score konden uitrekenen.

vierVoor Treesje de allerlaatste keer omdat ze na  jaar de E.V.C.O. gaat verlaten. Dank voor al je werkzaamheden om deze gezelligheidswedstrijden op een goede manier te laten verlopen!

Tot slot de, misschien wel verrassende, uitslag.

1ste Dames: Mieke van Nuland.
1ste Heren : Wim Manders.

Neary Dames: Tonnie Heerings
Heren : Joop Konings.

Ook Marije Berkvens en Dirk Meyer kregen een prijs uitgereikt.

Tot slot aan Treesje de eer om uit de kaarten willekeurig één naam van een dame en één naam van een heer te trekken die ook een prijs kregen. Dank ook aan Will en Jos voor hun assistentie.