De kop is eraf…

De kop is eraf…
Wij Heren Senioren 4 werden op 8 april hartelijk ontvangen op de Dommel in St. Michielsgestel.Niet iedereen had de kortste weg gekozen, maar toch waren we allemaal op tijd binnen. De koffie en zoetigheden voor extra energie smaakten prima en om 11.30 uur mochten we als eerste starten met  Crossmoor 3 als tegenstander.

Voorafgaand aan deze competitie had Frans een aparte oefensessie en tactiekbespreking georganiseerd. Een gedegen voorbereiding dus. Het was erg druk rondom hole 1, dus werd er besloten om op hole 10 te starten. De storm van de afgelopen dagen had best wel wat rommel veroorzaakt bij de bosbanen en het hele greenkeepersteam was daarom tussen hole 10 en 18 aan het werk.

Communicatiefoutje dus, maar in de baan hebben we er nauwelijks last van gehad. Trouwens de mannen waren voor ons aan het werk dus past het om even geduldig te wachten.

Onze tegenstanders uit Weert waren qua speelsterkte vergelijkbaar, dus het beloofde een spannende pot te worden. De singles werden door ons verloren met 10-4, maar het aantal gewonnen holes was in totaal +1 (20-19) voor Crossmoor. Hierbij mag niet onvermeld blijven dat Bart voor ons een monsterscore op het bord zette met 7-0.

De Greensome ging ons team beter af. Deze werd met 4-2 gewonnen en de bonus voor de meeste holes was voor ons team (11-4). Einduitslag Het Woold 10 – Crossmoor 12.

In het clubhuis werd deze dag afgesloten met een gezellige borrel en prima diner. Natuurlijk mag de groepsfoto niet ontbreken, hoewel er nog even een discussie was over de outfit.
Ons was verzocht om met jasje (dasje) aan het diner te verschijnen maar na 1 minuut hingen de jasjes al over de stoelleuning. Een prangende vraag dus, foto met of zonder jasje?

Pieter vond dat hij verreweg de mooiste combinatie had en na het showen hiervan moest de groep dit ook wel toegeven. De foto zou echter dit verschil alleen maar versterken, dus werd er gekozen voor bovenstaande prent.

Volgende week zien we elkaar weer in Afferden bij GC Bleijenbeek voor onze wedstrijd tegen De Dommel. Bij goed weer, zon en wind in de rug en een mindere dag van de tegenstander liggen hier zeker kansen voor ons.