Heren Senioren 3 vrijdag 18 holes

Heren 3 Vrijdag 18 holes.

Op vrijdag 8 april was het D-day op Crossmoor in Weert. Het Heren 3 team was op oorlogsterkte naar Crossmoor gekomen en gemotiveerd om hun eerste wedstrijd tegen de Loonsche Duynen met een goed resultaat af te sluiten.

En dat is gelukt!! Na de koffierijke ontvangst met een moot lekkere Limburgse vlaai werd op de driving range geoefend alsof het een olympische wedstrijd betrof. Zelfs hole 9 van de naastliggende par 3 baan werd meedogenloos door onze spelers gebruikt.

Duidelijk zichtbaar was dat het oefenen en trainen thuis op het Woold resultaten heeft opgeleverd. De handicaps van onze spelers zullen de komende tijd ongetwijfeld aangepast moeten worden.

En dan nu de wedstrijden. Na het Crossmoor welkomstwoord, voorafgaand aan de start op hole 1, werd er getost. Deze werd door ons gewonnen en conform het advies van Jan Karel werd aan de tegenstander de eer gegund. Een goede keuze bleek later want onze eerste speler Joep won zijn single partij ruimschoots. Ook Guus, Frans1 en Frans2 brachten het geoefende op een goede manier in de praktijk en wonnen, zei het op de laatste hole, hun single. De uitslag van de singles was 18 gewonnen holes voor de Loonsche Duynen en 25 gewonnen holes voor het Woold Heren 3

De greensomes vormde eigenlijk een afspiegeling van de single partijen. Onze teams wonnen al hun partijen. Duidelijk zichtbaar was dat onze heren al meermaals thuis greensomes spelen hadden geoefend. Hier was de uitslag 7 gewonnen holes voor de tegenstander en 13 gewonnen holes voor ons. De uiteindelijke uitslag was 5 matchpunten voor onze tegenstanders en 17 matchpunten voor team Heren 3 van het Woold. Een mooie uitslag waarvoor hard is gewerkt. Proficiat!!

Een woord van dank is op zijn plaats voor het team van Crossmoor, de organisator. De Crossmoor captain had zijn huiswerk goed gedaan. De organisatie was prima, ze hadden voldoende worsten aan Clara geofferd zodat het weer wel koud was maar toch droog. Ondanks de regen van de laatste dagen verkeerde de baan in een redelijke conditie. Tijdens de wisseling van single naar greensomes was er nog een leuke verassing. Elke speler kreeg fruit en drinken aangeboden hetgeen door eenieder in dank werd aanvaardt

Samenvattend was het een fijne golfdag en een goed begin voor ons team.