Golftoernooi Zonder Grenzen

gzg juli 001

Afgelopen weekend vond op Het Woold de jaarlijkse editie van het ‘Golftoernooi Zonder Grenzen’ plaats, georganiseerd door de (bijna) gelijknamige Stichting Golfen Zonder Grenzen (GZG).

gzg juli 003De stichting zorgt ervoor dat golf(st)ers met een beperking toch volwaardig kunnen participeren in de golfsport. Dat ze gewoon mee kunnen doen en erbij horen. Er is een programma met aangepaste golflessen, en er zijn twee bulley’s beschikbaar (de golfkarretjes op de foto’s) ter assistentie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden op Het Woold, dan legt Golfpro Nick Goedhart die graag aan u uit.

Niet alleen maar trainen

‘De golf(st)ers van GZG trainen dat het een lieve lust is’. ‘Dan is het ook zaak dat je die toegepaste kennis en ervaring toepast op de golfbaan’. ‘Dat kan tijdens een recreatieve ronde, maar zeker ook tijdens een wedstrijd, waar je te maken krijgt met extra zenuwen, tegenstanders die gewoon willen winnen en ballen die niet doen wat jij verwacht’ zo meldt Nick. 

De uitslag

gzg juli 002

Zoals bij iedere golfwedstrijd kan er maar één winnaar zijn.

Frank van Grotel had de zenuwen het beste onder controle en eindigde als eerste.Ellen Schellens finishte net daarachter als tweede. En Lars van den Oever completeerde het erepodium.

Gefeliciteerd namens ons allemaal en op naar de volgende editie van het GZG golftoernooi!