Gezellige Businessclub-bijeenkomst met verrassend buffet!

Afgelopen donderdag hebben we weer mogen genieten van een goed bezochte Rivez Businesscup! Ruim 60 deelnemers stonden weer te trappelen om af te slaan. Voorafgaand heeft iedereen zijn/haar mooie nieuwe businessclub golfpolo op mogen halen. Het terras zat vol met grijze en witte Woold business polo’s. Wat een plaatje!

Wij hebben de spelvorm FourBall Better Ball (FBBB) gespeeld. Een spelvorm in tweetallen waar in principe individueel word gespeeld. Iedereen speelt zijn eigen ronde maar de beste stableford score van het tweetal word per hole geteld. Hierdoor zijn er een aantal mooie stablefordscores uitgekomen!

De winnaars van deze dag zijn twee gastspelers uitgenodigd door RIVEZ, Evert Wolters & Pieter Hulspas met een totaalscore van 27 stableford punten op de eerste lus! Daarnaast waren er op beide lussen 2 neary’s uitgezet gezamenlijk voor de heren en dames. De neary op hole 5 werd gewonnen door Evert Wolters, op hole 8 door Berry van Aerle, Miranda Raaijmakers op hole 14 en Femke van der Horst op hole 17. Van harte gefeliciteerd nogmaals.

Door omstandigheden hadden we ditmaal geen 4-gangen diner uit onze eigen keuken maar hebben we mogen genieten van een luxe Chinese rijsttafel van Chinees restaurant China Garden uit Asten. En we durven wel te stellen dat het in de smaak viel aangezien we nog moesten bijbestellen na de eerste ronde.

Gedurende het diner werden zakelijk concurrenten maar goede vrienden Arjan Ahout (Bouwcenter Van Hoppe Centen) en Jan van den Heuvel (Van den Heuvel Afbouwgroep) geïnterviewd door onze voorzitter Hans Martens.

Wij willen alle aanwezigen hartelijk bedanken voor de geslaagde middag en we zien jullie graag op de volgende RIVEZ Business Cup op 12 oktober geheel in Oktoberfest sferen.