Gezellige Bijeenkomst van Businessclub

Op 13 juli jongstleden kwamen de leden van de Businessclub van Golfvereniging Het Woold bij elkaar voor een gezellige en inspirerende golfdag. De golfers waren klaar voor de Rivez Business Cup, een maandelijkse wedstrijd die dit keer werd gespeeld in de spelvorm van Texas Scramble in duo’s. 

Christian Meulendijks en Berno Joosten behaalden de eerste plaats met een netto score van slechts 32 slagen.  

Henk Hoeks draagt voorzittershamer over

Deze editie van de Rivez Business Cup was echter extra bijzonder, omdat het tevens in het teken stond van een belangrijke overdracht: die van het voorzitterschap van de Businessclub. Henk Hoeks, die sinds de oprichting van de BC in 2010 altijd de rol van voorzitter heeft vervuld, droeg deze functie over aan Hans Martens. Onder het voorzitterschap van Henk is de Business Club uitgegroeid tot een club met meer dan 100 bedrijfsleden.

Om Henk te eren en te bedanken voor zijn onvermoeibare inzet gedurende al die jaren, werd er ‘s avonds een speciaal interview gehouden door Roland Lijten, waarin zowel Henk als Hans hun visie en plannen voor de toekomst deelden. 

Henk ontving tevens een prachtig fotoboek met een verzameling foto’s die zijn hele termijn als voorzitter in beeld brachten. Als een blijvende herinnering werd Henks naam vereeuwigd op de muur van de BC-leden in de gang.

Wiljon Schepers nam het woord om Henk namens RIVEZ te bedanken.

Tevens was deze bijeenkomst een gelegenheid om nieuwe BC-leden te verwelkomen, aangezien het nieuwe BC-seizoen van start was gegaan in juli. Vertegenwoordigers van diverse nieuwe bedrijfsleden waren aanwezig, waaronder Zuidlease, Winter Webcare, Nero Wijnen, Felu Engineering en Nebim B.V. 

Opgewekt vooruitkijken

De Businessclub groeit gestaag en blijft een plek waar ondernemers elkaar ontmoeten, netwerken en elkaar ondersteunen in hun zakelijke activiteiten. Ter afsluiting van de dag hadden alle leden de mogelijkheid om nieuwe BC-polo’s van de Balans Groep te passen Al met al was de bijeenkomst van de Businessclub van Golfvereniging Het Woold op 13 juli jongstleden zeer geslaagd. Met Hans Martens aan het roer en een groeiend aantal enthousiaste leden, gaat de Businessclub een veelbelovende toekomst tegemoet.