Familietoernooi zondag 21 mei

golfenindepeelZondag 21 mei, staat het Familietoernooi op het programma. Dit Jaar wordt dit evenement samenwerking met de EVCO georganiseerd met als doel jullie een complete middag met de familie te kunnen aanbieden.

Wat houdt dit precies in? De familieleden die al golfen spelen een 9 holes wedstrijd op de Gezandebaan, met tussendoor een spannende shortgame challenge. Je kunt je aanmelden met een team van 3 of 4 personen en hiermee vorm je een team tijdens de wedstrijd. Aanmelden met 2 personen kan ook. Wij voegen dan alle tweetallen samen tot gecombineerde teams. De inschrijfkosten bedragen €2,50 per persoon. Een team zal bestaan uit één kind in een team van drie en twee kinderen in een team van vier.

 

De nog niet golfende familieleden kunnen meedoen aan een clinic. Heb je dus een vader, moeder, opa, oma, oom, tante, neefje, nichtje of ander ver familielid die kennis wil maken met de golfsport? Nodig deze dan uit voor de golf clinic! Deze wordt gelijktijdig gehouden met de wedstrijd. Ook hierbij valt er iets te winnen! Hieraan kunnen jullie samen deelnemen, maar een deel van de familie dat deelneemt aan de wedstrijd en een deel dat meedoet met de clinic kan ook.

Na afloop is er de prijsuitreiking, waarna degenen die willen kunnen deelnemen aan de BBQ! Hiermee hopen we een volledig programma aan te kunnen bieden waar ieder familielid aan kan deelnemen. De kosten voor de BBQ bedragen €23,- voor volwassenen en €16,- voor kinderen (onbeperkt eten, exclusief drank).

Het programma van zondag 21 mei:

12:30 – 13:15 uur Aanmelden bij wedstrijdleiding
13:30 uur Briefing wedstrijd
13:45 uur Vertrekken naar de holes
14:00 uur Start wedstrijd & clinic
17:00 uur Prijsuitreiking
17:00 uur Opening BBQ

Aanmelden kan via Egolf4U voor zowel de wedstrijd als de clinic. De deelnemers aan de wedstrijd melden zich aan in de “Familietoernooi – Wedstrijd” aan door 1 familielid zich te laten inschrijven met in de opmerkingen de andere teamgenoten. Deelnemers aan de clinic melden zich aan in de wedstrijd “Familietoernooi – Clinic” met opnieuw in de opmerkingen wie je meeneemt naar de clinic. Daarnaast ook graag aangeven of en met hoeveel jullie willen deelnemen aan de BBQ. Een mailtje naar nick@robmouwen.nl sturen met alle gegevens kan natuurlijk ook.

We hopen opnieuw op een groot aantal deelnemers, maar bovenal een gezellig zondagmiddag!

Met vriendelijke groet,
De Jeugdcommissie
De EVCO