Een mooie dag: Heren-1 (27) wordt kampioen en promoveert

heren 1 27 1200

Het werd voor Heren-1 (27 holes) een mooie dag op zondag 7 mei. Spelen op de baan van Haverleij tegen het team van de Peelse Golf. Een gelijkspel volstond om kampioen te worden.

Voor de middag de dubbels, Marcel en Gertjan als eersten de baan in, Daarna Maarten en Rinus. Derde flight bestond uit Bėr en Frank. René was dit keer reserve, maar ook de gehele dag aanwezig.

Het team heeft meer moeite met dubbelpartijen dan met de individuele wedstrijden na de middag. Dat was ook zondag het geval. Twee partijen eindigden All Square, één wedstrijd werd gewonnen. We gingen met een voorsprong van 4-2 aan tafel.

Na het eten weer aan de slag voor de singles. Een gezonde spanning maakte zich van het team meester. En dat mag. Gertjan had daar minder last van en won met 7-5. Ook Maarten kwam geen enkel moment in de problemen en won met 5-3. Frank was ook vlot klaar en won met 6-5.

En daarmee waren we op dat moment al zeker van het kampioenschap. Desondanks moesten Marcel, Rinus en Bėr, die nog aan het spelen waren, hun rondes natuurlijk gewoon afmaken. Rinus kwam met twee-up binnen. Marcel sleepte er op hole 18 nog een gellijkspel uit. Bėr had pech en verloor. Maar dat maakte al lang niet meer uit. Eindstand 13-5.

heren 1 27Na de borrel en het diner naar Het Woold waar het bestuur van de vereniging en GVR een fantastische ontvangst georganiseerd hadden. We hebben samen met de leden van Dames-1 (ook kampioen geworden proficiat!) onze resultaten uitbundig geëvalueerd en gevierd.

Ons vaandelteam (Heren-1-36) kwam iets later binnen en handhaafde zich na promotie in de klasse. En daarmee voldeden ook zij aan hun doelstelling. Proficiat.

Er volgden, bloemen, felicitaties, speeches, kortom een geweldige avond ter afsluiting van een prettige competitie met een gezellig competitief team. Wij hebben ervan genoten. TC, management en toeschouwers bedankt en tot volgend jaar!

Gertjan,
Captain H1 (27)