Feest met de Wibra’s | UITVERKOCHT

UPDATE (25 augustus): na een stormloop van aanmeldingen hebben wij het maximum aantal reserveringen bereikt voor het optreden van de Wibra’s. Alle aanmeldingen zullen deze week van ons een mail krijgen ter bevestiging van aanmeldingen en daarin tevens meer informatie over de dag zelf, de Corona-richtlijnen, etc.


Op zondag 26 september om 16.00 uur vieren de Wibra’s hun 25-jarige reünie met een weergaloos optreden op het Woold vanaf 16.00 uur.

U wordt mee teruggenomen op een reis in de tijd en over de wereld. Tiroler muziek en ingetogen klassiek wisselen elkaar af. Zo’n optreden van de Wibra’s. Dat moet je gewoon een keer hebben meegemaakt.

Het dak gaat eraf. Maar wel coronaproof. Want we gaan ons keurig aan de regels houden. En daarom willen we graag op voorhand weten of u komt en met hoeveel personen. Vul daarvoor onderstaand formulier in. Dan weten wij dat u erbij bent en kunnen we u op de hoogte houden!

Wij komen op 26 september naar het optreden van de Wibra’s!

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.