De ParTee Girls maken zich op voor een doorstart in 2024

De dames van het tweede team zondag 27 holes zijn afgelopen voorjaar kampioen geworden en gepromoveerd naar de tweede klasse. Op zaterdag 23 september werd de gewonnen lunch-bon verzilverd. Wat een mooie prijs is dat voor een kampioenschap!

Eerst speelden de acht dames in teams van 4 tegen elkaar; het team met de beste stablefordscore zou de winnaar zijn. Gelukkig voor de teamgeest werd het gelijkspel en ging ieder goedgehumeurd genieten van een heerlijke Vier Eijcken lunch. 

Tijdens de lunch werd er druk gespeculeerd over de competitie in 2024. 

De kans is groot dat de samenstelling van het team wijzigt. En dat is prima; iedereen die zich kwalificeert door goede wedstrijdkaarten te lopen verdient haar positie in een team. Waarschijnlijk stromen twee teamleden door naar dames 1. Misschien melden zich voor 1 oktober nog nieuwe gegadigden aan voor het tweede team ? We weten het niet, maar kunnen er oeverloos over van gedachten wisselen.

De kans is ook groot, dat we in 2024 op mooiere banen zullen spelen. Afgelopen seizoen zaten er twee 9-holes banen bij die we wat minder vonden.

En de kans is heel groot, dat we veel sterkere tegenstanders zullen krijgen en dat we heel hard moeten werken voor klassebehoud.

We weten het niet, maar kunnen er een hele middag lang over blijven praten.

Wat we wel zeker weten: we gaan ons weer goed voorbereiden en als team flink oefenen, in binnen- en buitenland. Ook gaan we ons weer inschrijven voor de Regelavond; tijdens de lunch waren we al golfregels met elkaar aan het bespreken.

Wat we wel zeker weten: we winnen met het hele team en we verliezen met het hele team. We doen het samen!

Wat we ook zeker weten, is dat dames 2 zondag opnieuw een van de gezelligste competitieteams van het Woold wordt; opnieuw zijn we ParTee Girls!

Irma Verhoeven
Dames 2 zondag 27 holes