De nieuwe challenge serie

RobDe 21 dagen challenge is een doorslaand succes. De films vinden gretig aftrek. Dat smaakt naar meer! Daarom hebben Rob en zijn team besloten om er een tweede series van 20 films achteraan te vervaardigen. Tot de 28e april. Hij kondigt die als volgt aan in de Mygolfpro App…

De eerste blog. Aanvankelijk was onze serie bedoeld om jullie thuis bezig te houden. Echter, het werd steeds meer een televisieserie om jullie te entertainen. Bij deze alsnog een blog om jullie thuis met het putten te coachen. Volg de lessen hieronder in de groene blokken. Je zult versteld staan hoe snel je niveau vooruit gaat! Voor deze lessen dien je onze app te downloaden om toegang te krijgen tot de lessen.


Wil je in 2020 een frisse start maken met je putten, een nieuwe putter aanschaffen? Dan is nu je kans om met 20% korting een 2020 model aan te schaffen. Meer informatie op uwgolfwinkel.nl. Voor advies staat Rob u graag te woord. Vanaf 8 april ontvangt u van ons 20 video’s, challenges, ‘on course instructions’, trainingsleer, theorie en nog veel meer. Dagelijks in een videoboodschap.

U wilt de films blijven ontvangen? Download en installeer dan de Mygolfpro app en geef Rob op als uw golfpro…