3000 euro voor Stichting Golfen Zonder Grenzen

Op een stralende dag verzamelden 82 enthousiaste golfers zich op Golfbaan het Woold voor een bijzondere gebeurtenis: De Limbra Challenge. Dit evenement werd georganiseerd door een groep toegewijde golfers, allen leden van het Woold, onder leiding van Frans Sijben. Het doel? Strijden om de felbegeerde Limbra Challenge-trofee, waarbij Limburg het opnam tegen Brabant, en tegelijkertijd geld inzamelen voor het goede doel, Stichting Golfen Zonder Grenzen.

Frans Sijben en zijn team hebben een geweldige prestatie geleverd. Er werd een bedrag opgehaald van maar liefst 3000 euro. Daarnaast willen we ook onze dank uitspreken aan de vele sponsoren die dit evenement mogelijk hebben gemaakt. Hun bijdragen, groot en klein, hebben allemaal bijgedragen aan het succes van De Limbra Challenge. 

Tot slot wil Stichting Golfen Zonder Grenzen Golfbaan het Woold bedanken voor hun gastvrijheid en medewerking. De prachtige locatie en de professionele service hebben bijgedragen aan het succes van het evenement.  Uit naam van Golfen zonder Grenzen willen we iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van De Limbra Challenge nogmaals bedanken.