Culinaire mossel-wereldreis 2018
Golfbaan het Woold organiseerde dinsdag de derde Mosselparty in haar bestaan. Mosselen worden vooral heel veel in Nederland en Vlaanderen gegeten. Nou ja… en op het Woold. Het was dan ook niet vreemd dat deze jaarlijks terugkerende happening in een mum van tijd was uitverkocht. Golfrestauramt Volentieri was tot de laatste stoel toe gevuld.
Deelnemers konden voor een vaste prijs onbeperkt mosselen eten, op diverse manieren bereid. In de loop van de avond kwamen er traditionele mosselen voorbij, maar ook Belgische, Thaise en Italiaanse mosselen. Uiteraard in combinatie met verse frites, brood, passende sauzen en een buffet. Voor wie niet van mosselen hield -ja ook dat kan- waren er aangepaste gerechten.
Er was bijpassende muziek. Mosselen, brood en frietjes lieten zich prima smaken. En zo ontstond er al snel een gezellige sfeer tijdens deze zwoele zomeravond. Op naar de mosselavond in 2018!
Met dank aan Marinette van Dijk voor de foto’s.