Bye Bye diner en jaarvergadering businessclub
Een verslag maken over een jaarvergadering is een soort van notulen schrijven. Aan de hand van de agenda liep voorzitter Henk Hoeks het afgelopen jaar door. Hij begon met de nieuwe leden en de bedrijven die dat in 2020 gaan worden. Een heel rijtje dat wijst op een bloeiende club.
Vervolgens een overzicht met activiteiten, bedrijfsbezoek PCT koudetechniek, de Rabocompetitie, de Matchplaycompetitie, de Sonnemans Testcenter Business Challenge (voor velen het absolute hoogtepunt van de kalender), het uitstapje naar Sankt Wendel, de Ladies en Business en het Oktoberfest. Wie er bij was kan erover verhalen, wie er niet was zou zomaar iets gemist kunnen hebben.
Werd vervolgd door de kalender voor 2020, te beginnen met Moonlight golf op 9 januari, een bedrijfsbezoek aan Berkvens (Xidoor) in Someren op 13 februari en de start van de Rabocompetitie op 12 maart. Alle data zijn zoals altijd te vinden op de website op de activiteitenkalender, inschrijven kan via E-golf onder wedstrijden. Natuurlijk ontvangt u tijdig een e-mail met de aankondiging voor het eerstvolgende activiteit.
In 2020 zal extra aandacht besteed worden aan het businesslid van de maand. Extra promotie bijvoorbeeld middels banners, begeleiding door golfpro Rob Mouwen tijdens de wedstrijd en als afsluiting het gebruikelijke interview tijdens het diner. Unidis zal de spits afbijten.
De wintersessies bij Rob Mouwen zijn bezig en gaan nog een aantal weken door. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. De winnaars per avond gaan in maart met Rob de strijd aan in een regelrechte Beat the Pro, een format rechtstreeks uit het profcircuit. Grijp die kans!
De Rabocompetitie zal in 2020 een licht veranderde opzet hebben. De telling van de punten voor het totaalklassement zal anders worden ingevuld. Er is al jarenlang discussie over deze puntentelling. Voorop staat dat de wedstrijden voor de Rabocompetitie vooral een relationeel doel dienen. De prijzen die er door de Rabobank aan verbonden zijn, zijn echter dusdanig dat er sprake moet zijn van een eerlijk klassement waarbij iedereen kans maakt op de winst. Het stableford puntentellingssysteem geeft spelers van verschillende speelsterkte de kans tegen elkaar te spelen, voorwaarde is een eerlijke handicap en die wordt verkregen door het invoeren van voldoende qualifying kaarten per jaar. Het is uiteraard de persoonlijke verantwoordelijkheid van iedere speler hiervoor te zorgen.
Voor 2020 heeft het bestuur gemeend de telling als volgt toe te passen, de 9 holes spelers krijgen de bijbehorende score, de 18 holesspelers lopen 2 maal 9 holes waarbij de beste 9 holesscore voor het klassement meetelt. Een interessante proef die na een seizoen zal worden geëvalueerd. De keuze van de afslagplaats is daarbij vrij.
De uitslagen over 2019:
Rabocompetitie
dames:
1) Femke van der Horst,
2) Miranda Raaijmakers,
3) May van Bilsen.
heren:
1) Rinus van Mullekom en Joep Linden,
3) Luc van Munster.
Matchplay
-
Rinus van Mullekom,
-
Theo Lankhorst,
-
3) Maurice Arons en Frans Sijben.
Tenslotte een dankwoord richting de vaste taxi’s, Frank Mouwen, Wijnand vd Berg de verslaggevers, Jacques vd Vleuten, Marij Coolen en ondergetekende en last but not least Eline vd Linden en Rens vd Schouw voor de ondersteuning van de organisatie.
Wat rest is het diner.
Alle prachtig geklede businessleden worden door Eline naar tafel begeleid. Mooi ingedekte tafels. De kerstsfeer is te proeven in het gehele restaurant. Er werd een 9-gangen diner uitgeserveerd, met daarbij passende wijnen en speciaalbieren. Om u een idee te geven van het niveau van de avond, onderstaand het menu. Het ging tot in de late uurtjes door, gezellige muziek van John van der Heijden mocht natuurlijk niet ontbreken.
De keukenbrigade bestond dit jaar uit Roy, Chris, Jhon en Jan. Bediening en koks geweldig bedankt voor het overheerlijke diner. Eenieder prettige feestdagen en een goede jaarwisseling
Theo Lankhorst & Eline van der Linden
Menu
gewelde oester
iberico | dashi | tapioca
Pommery Brut Royal
*
langoustine
curry van krab | nori | structuren van wortel
Pommery Brut Royal
*
wildbouillon
yuzukocho | shiitake | espuma van passoa
*
pommes tsarine
la ratte aardappel | zure room | bieslook | peterselie | anna gold kaviaar
Domaine Malet Touraine
Sauvignon Blanc
*
kalf
avocado | hummus | pancetta | paddenstoelen jus
Paul Mas Rose Allnatt
cinsault / pinot noir
*
paling
unagi | borscht | crème fraîche | quinoa | krokante ui
Wolfsberger
Pinot Blanc
*
hertenrug
topinamboer | duchesse boerenkool | pastinaak | rode kool | umeshu
Piano del Cerro
aglianico
*
eggnog
eidooier | palm suiker | melk | DONKERE RUM | franse meringue
*
manjari chocolade
fondant | sinaasappel | framboos | salie
11 filari dolci
primitivo