Presentatie sportiefbeleid 2020

mygolfprologoDinsdagavond 26 november verzorgt ons pro team een presentatie ‘sportiefbeleid’. Hoe gaan de lessen met gebruik van de nieuwe app eruit zien vanaf 2020? En, wat gaan we doen tijdens ons jaaplan in 2020?
Als liefhebber van golf zult u de nieuwste app ”mygolfpro” niet willen missen. Een app met veel (video) instructies van onze pro’s, oefeningen om uw spel te testen met nog veel meer. Onze golflessen worden voortaan afgesloten met uw persoonlijke leerdoelen. Een video opname van de les, ingesproken in uw eigen app! Op deze manier kunt u de les altijd nogeens terug kijken en lezen. 
Middels de blog versie ziet u wat ons proteam allemaal doet, eventueel waar ze uithangen ‘op de wereld’ en andere nieuwe wetenswaardigheden. Een digitala agenda maakt alles compleet. 

Deze app is voor cursisten van het Woold gratis te downloaden in de app store of google play store. Even de pro’s selecteren die u wilt volgen en genieten maar van verschillende instructies, testen, blogs, vlogs etc. 
Meer info over deze app, hoe we ermee gaan werken en ons jaarplan 2020? Meld dan nu aan voor 26-11, 1900 uur in ons clubhuis. Graag een mail sturen naar info@robmouwen.nl met de tekst ”ik doe mee”.