Businessclub test Target Drive uit

Donderdag 11 april stond de maandelijkse wedstrijd weer op de agenda. Een vooral gezellige bijeenkomst aangezien het nieuwe concept “Target Drive” gepresenteerd werd én het prima lenteweer was. De spelvorm van de maand was een stableford waarin uiteindelijk van iedere flight een teamgemiddelde werd berekend. Een mooi moment om (voor de meeste spelers) eerste Q-kaart van het jaar te lopen en te kijken of de handicaps nog actueel waren.

Na een korte briefing van Danique en Rens vertrok iedereen naar holes 1 t/m 9 en er bleek goed gescoord te worden. Naast de neary op hole 8, die werd gewonnen door Peter van der Horst & Vivian Schriks, won de flight van Bas van Breugel, Guillaume van Lees, Vivian Schriks & Danielle Maas. Zij haalden bijna 20 punten gemiddeld per persoon, een knappe prestatie dus!

Na het hoofdgerecht was het niet tijd voor een interview, maar maakten we eerst tijd voor de prijsuitreiking en huishoudelijke mededelingen. Zo is de BC Challenge op donderdag 13 juni geopend voor inschrijven, waarbij ieder BC lid één introducé per speelrecht mag uitnodigen met een maximum van één flight per bedrijf. We zijn benieuwd hoe snel de startlijst “vol” zit. Ook vertelde Rens nog kort over het nieuwe Club Zondag concept, waar we allemaal erg benieuwd naar zijn. Ook haalde voorzitter Hans Martens de gewonnen prijzen van Leading Courses aan en trakteerde de aanwezige leden het bedienend personeel en de keuken op een daverend applaus. Daarna werd iedereen verzocht om naar buiten te gaan, waar samen met Berno Joosten van Lagotronics het “Target Drive” concept werd gepresenteerd. Zie hieronder het promofilmpje dat een paar dagen eerder is opgenomen.

Samen met Berno hebben we de afgelopen tijd veel gespard over het vernieuwen van onze driving range en gekeken naar nieuwe targets met interactie richting de spelers. Hieruit zijn 5 nieuwe, en dus in totaal 8, targets ontstaan met een sensor die registreert of een bal op het target is beland. Hierna gaat de verlichting knipperen. Superleuk dus, en de BC leden probeerden fanatiek zoals ze zijn de doelen te raken. Viel het mee? Nee, maar dat is ook niet gek op zo’n avond met clubs uit de clinic tassen ;)! Gelukkig triggerde het wel veel golfers om ballen te slaan en daar is het uiteindelijk voor bedoelt: meer trainen op de driving range in combinatie met positieve interactie. We zijn benieuwd of het de aankomende tijd bij meer leden in de smaak gaat vallen.

Verder, zoals vermeld, inschrijven voor de BC Challenge op donderdag 13 juni is geopend en op donderdag 16 mei (de 3e donderdag i.v.m. Hemelvaartsdag) houden we een interview met Thomas Koppens over zijn bedrijf, dat inmiddels iets groter is dan enkel een slagerij. Ook daar zijn we erg benieuwd naar!