Businessclub ontvangt Dane Cvetkovic op maandelijkse bijeenkomst

Het lijkt wel of “de vloek” die jarenlang over de maandelijkse BC evenementen hing volledig is weggevaagd (*klopt dit direct af*): het slechte weer van voorgaande jaren heeft plaatsgemaakt voor schitterend lenteweer, en dat al voor de 3e bijeenkomst op rij. Het begint bijna een traditie te worden dat alle BC-leden zich rond de klok van 15.00 uur verzamelen op het terras. Dit om voor/na het een inslaan een kop koffie te drinken en bij te praten met elkaar.

Om 15.30 uur opent Jan van Eijk het woord met een aankondiging betreffende het Wooldstock festival tijdens de lustrum feestweek in juni. Het belooft een ongekende happening te worden en leden van de BC kunnen daar natuurlijk niet bij ontbreken. Tickets zijn online te bestellen of te verkrijgen bij de receptie. Vervolgens nam Rens van der Schouw het over voor de gebruikelijke briefing. Deze maand stond er een alternatieve “spelvorm” op het spel, namelijk stableford individueel maar waarbij de scores van de flightgenoten bij elkaar op zouden worden geteld om tot een teamscore te komen. Zo kon er zowel qualifying als in teamverband worden gespeeld. Daarna was er nog de aankondiging dat 2e donderdag van de maand per heden door het leven zal gaan als de Rivez Business Cup, wat onderdeel is van het sponsorship dat BC-lid Rivez Assurantiën met Het Woold is aangegaan.

De ca. 80 deelnemers gingen vervolgens de baan in voor een 9-holes shotgun ronde, met neary’s op hole 5 & 8 en een longest op hole 1 & 18. Zoals gezegd: wederom prachtig weer en ook de baan lag er goed bij. Dit viel ook terug te zien in de scores, waar u verderop meer over zult terugvinden.

Na de ronde kon iedereen zich opfrissen en genieten van een heerlijke aspergebouillon op het terras, waarna er een verplaatsing naar binnen plaatsvond voor het avondprogramma. Tussen de gangen door nam voorzitter Henk Hoeks het woord voor een interview met Dane Cvetkovic. Dane, al ruim 10 jaar lid van Het Woold, kwam vertellen over zijn plannen om de stap naar professioneel golf te zetten. Inmiddels speelt Dane vanaf handicap + 4,2, wat betekent dat hij gemiddeld 4 slagen onder par loopt. Een indrukwekkend niveau en als BC gaven we hem dus graag de gelegenheid om bij onze leden zijn plannen uiteen te zetten. Zijn sponsorplan kunt u verder HIER teruglezen.

Daarna was het tijd voor de prijsuitreiking, waarbij onderstaande winnaars in het zonnetje werden gezet:

Wedstrijd A (hole 1 t/m 9)

  1. Paul van Vroonhoven, Thomas Koppens, Danique van den Eijnde & Monique van de Ven | 78 punten
  2. Miranda Raaijmakers, Jan Zegwaard, Hans Deimann & Sophia van Eijk | 77 punten (ex equo)
  3. Ruud Verbeek, Arie Berkers, Marc Aldenzee & Patrick van Horne | 77 punten

Longest drive: Marion Tromp & Herres van Baars

Nearest to the pin: Miranda Raaijmakers & Peter van der Horst

Wedstrijd B (hole 10 t/m 18)

  1. Judith van Unen, Ties van Gulick, Frans van Eijk & Martijn Wolters | 65 punten
  2. Robert van Lierop, Alwin Sahr, Roland Daems & Willy Feller | 65 punten (ex equo)
  3. Berno Joosten, Tom Fasen, René Zoetmulder & Paul van Montfort | 64 punten

Longest drive: Judith van Unen & Jean-Louis van Aerle

Nearest to the pin: Carla Verkeste & Ad Verhoeven

Klik HIER voor een tussenstand van de Rivez Business Cup. Iedere eerste plaats levert 3 punten op, de tweede plaats 2 punten en de derde plaats 1 punt (per persoon).

Na afloop kon er terug worden gekeken op een geslaagde mei-editie van de Rivez Business Cup. Om dit verslag af te sluiten vragen we graag nog kort aandacht voor de volgende mededelingen:

  • De inschrijvingen voor de Business Challenge 2022 gaan hard. U kunt zich tot 1 juni inschrijven voor donderdag 9 juni of vrijdag 10 juni via E-Golf4U. We zouden dan tevens graag uw gasten + handicap hebben ontvangen;
  • Wilt u uw bedrijf extra in de picture zetten tijdens deze dagen? Dan bieden wij u de mogelijkheid om prijzen te sponsoren. U kunt hiervoor contact opnemen met Danique of Rens;
  • Later deze maand is er geen Woold Business Tour in verband met Hemelvaart!

We zien de leden van de BC graag terug op donderdag 9 of vrijdag 10 juni, waar hét hoogtepunt van het Businessclubseizoen op hen staat te wachten.