Uitnodiging informatie lunch met aansluitend 9-holes wedstrijd

Graag nodigen wij jou als BC-lid van het Woold uit voor een informatie lunch met als thema: “Het onderscheidend vermogen van een goede telefonische bereikbaarheid.”

Uit recent onderzoek blijkt dat de telefonische bereikbaarheid van bedrijven in Nederland volgens hun klanten in veel gevallen te wensen over laat. Van het helemaal geen telefonisch contact krijgen, tot doorverbonden worden met iemand die hun niet kan helpen en het niet nakomen van terugbelbeloftes, 1 op de 4 klanten voelt zich niet geholpen!

Dit biedt kansen voor bedrijven die zich zouden willen onderscheiden. Als (potentiële) klanten snel en eenvoudig contact met je kunnen opnemen en beter geholpen worden verhoogt dit de klanttevredenheid en zullen ze eerder terugkomen voor toekomstige aankopen of diensten.

Na een ongetwijfeld heerlijke lunch zullen wij met o.a. Arthur van den Ende (directeur Xelion), Walter Kaan (directeur Red Cactus) en Maikel Broeks (Partner Manager Businesscom) in een 4-tal korte presentaties onze visie delen over hoe je beter bereikbaar kunt zijn voor je klanten.


Programma woensdag 17 april 2024

  • 12.00 uur Ontvangst in het restaurant met koffie/thee
  • 12.30 uur Aanvang lunch
  • 13.30 uur Aanvang info-sessie
  • 15.00 uur Start wedstrijd
  • 17.30 uur Borrel en prijsuitreiking

Aanmelden kan via info@mobielconnect.nl (LET OP het aantal plaatsen is beperkt tot 36 deelnemers).


Mobiel Connect

Alwin Sahr

Tel: +31 (0)6 38 44 33 55