Verslag Rivez Business Cup 14 maart

Op donderdag 14 maart kon dan eindelijk weer de eerste golfwedstrijd van het seizoen voor de Businessclub worden gespeeld. Met meer dan 60 aanmeldingen een prima opkomst voor de maand maart en er was zowaar droog weer, met een zonnetje wat zich sporadisch liet zien!

Om half 4 startte Danique alles op met haar informatieve welkomstwoordje, een kwartier later was iedereen onderweg naar zijn/haar starthole om vervolgens om 4 uur van start te gaan met de wedstrijd. De spelvorm van de dag was “Texas Scramble”. Bij velen al bekend en zeer geliefd. In flights van 3 of 4 personen werden er 9 holes gespeeld op beide lussen en iedereen speelde van de rode teebox, dus ook de mannen. Hierbij was er wel een kleine restrictie, iedere deelnemer van de flight moest minimaal 2 afslagen op de het score formulier hebben staan. Ook werd de uiteindelijke score bepaald met een ¼ handicap verrekening.

Een van de reden dat de “Texas Sxramble” spelvorm zo geliefd is bij vele is het feit dat er relatief makkelijker laag gescoord kan worden. Dit was ook duidelijk te zien aan alle ingeleverde scorekaarten. Onderstaand ziet u wie er allemaal met de winst van door zijn gegaan.


Wedstrijd A

Eerste plaats Martijn Wolters, Wieke Lommen, Carlo Faasen & Lars Hanssen

ABS 33 slagen, netto 30 slagen

Wedstrijd B

Eerste plaats Patrick van Horne, Guido Goorts & Patrick Thijssen

ABS 34 slagen, netto 31 slagen

 

Neary hole 8: Dames: – | Heren: Lendert Coppens

Neary hole 14: Dames: – | Heren: Guido Goorts

Na de wedstrijd vond het 4-gangen diner plaats waarbij Frans Fransen van FHT Perslucht wat vragen voorgeschoteld kreeg van voorzitter Hans Martens over waar zijn bedrijf zich mee bezig houdt. FHT Perslucht is gespecialiseerd op het gebied van perslucht en pneumatiek. Met 30 medewerkers zorgen ze voor perslucht systemen, compressoren en pneumatische componenten voor o.a. De High- tech industrie, automotive, farmacie en agro-automatisering.

Eén ding heeft Frans ons heel duidelijk gemaakt. Bij FHT Perslucht staat één specifiek iets heel hoog in het vaandel… Plezier ervaren op de werkvloer en in je werk. Dit straalt hij zelf ook uit!


Al met al een geslaagde editie van de eerste RIVEZ Business Cup van 2024. Volgende maand op donderdag 11 april wordt de volgende RIVEZ Business Cup gespeeld. De inschrijving voor deze wedstrijd staat inmiddels open in E-Golf4U.