BC zwaait 2018 uit…

bc dec 001 1200

De leden van de Businessclub sluiten medio december het jaar gezamenlijk af tijdens het Bye-Bye diner, dat sinds 2017 gecombineerd wordt met de jaarvergadering.

Tijdens zijn inleiding verwelkomde voorzitter Henk Hoeks nogmaals de nieuwe leden die zich bij de Businessclub hebben aangesloten in 2018 en blikte terug op de hoogtepunten van het afgelopen jaar met in het bijzonder de Rabo Business Challenge en het BC golfuitstapje naar de Ardennen. Waarna een uitgebreide toelichting volgde op het programma van 2019. Jan van Eijk lichtte een tipje van de sluier op met betrekking tot de nieuwe wijnkamer waaraan momenteel de laatste hand gelegd wordt. 

Ook was er nog speciale aandacht voor reporters, die in weer en (tegen)wind verslag doen van alle BC-activiteiten. Bedankt! Waarna de beste golf(st)ers van de BC, de winnaars van de Rabo Competitie in het zonnetje gezet werden.

bc dec 002 1200

Eline van der Linden begeleidde de gasten naar de tafels, die ook dit jaar weer feestelijk ingedekt werden door Frederique Manders. Chef Ivo en zijn team (Roy, Chris en Floris) schotelden de gasten een maaltijd voor waarbij alle superlatieven tekort schoten. Yannic Kovac van Goessens Professionals in Wine completeerde iedere gang met een bijpassende champagne. Geweldig!

Het is maar goed dat Michelin er niet bij was deze avond, anders hadden we vast sterren (meervoud ja) af moeten wijzen!