Ballen nodig?

moonlight 001 1200

Afgelopen donderdag, 9 januari, heeft de businessclub de aftrap genomen voor het kalenderjaar 2020. Aftrap? Afslag! Moonlight golf op de Gezandebaan, tweemaal 9 holes met handicapverrekening.

De baan was sfeervol verlicht met vuurkorven bij iedere afslagmat, perfect neergezet en van hout en vuur voorzien door Sjaak Leenders. Bij de afslag van hole 1 was catering ingericht waar Glühwein en warme chocomel met slagroom werd geserveerd door Frank. Hij had tevens gezorgd voor hoedjes met sfeerverlichting, maat normaal dus niet geschikt voor echt grote hoofden. Ja, die lopen er ook rond ☺.

moonlight 002 360Extra verlichting werd door de deelnemers zelf verzorgd, middels lampjes op de kleding, verlichting op de tas, lichtgevende ballen en zelfs een kleine bouwlamp als schijnwerper.

Na afloop werd niemand vermist. Ballen des te meer. De lichtgevende exemplaren waren in de regel wel terug te vinden, maar niet altijd terug te pakken (diep in het water, in de tuin van de buren). De niet lichtgevende exemplaren verdwenen regelmatig in de diepe duisternis om daar niet meer uit tevoorschijn te komen. Dus wie nog ballen nodig heeft kan het best zo snel mogelijk een rondje Gezandebaan lopen en goed om zich heen kijken.
Na afloop werden de prijzen uitgereikt door Rens als vervanger voor onze voorzitter. Patrick van Horne en Christel Verbakel kregen de wijnflessen uitgereikt.

Winnaars suggereert ook verliezers en die waren er niet, dus was iedereen feitelijk winnaar want een geslaagde avond en voor wie er niet bij was, noteer alvast de tweede donderdag van 2021 in de agenda. Er hadden nog een paar flights bij gekund, maar wees er snel bij want vol is vol en wie er bij geweest is doet volgend jaar zeker weer mee.

moonlight 003 360Komende activiteit in februari: Bedrijfsbezoek Berkvens Deursystemen. Inschrijven via E-golf. En dan is het al maart en start de Rabocompetitie. Wie zich daarop extra wil voorbereiden kan uiteraard bij Rob, Nick en Stijn terecht. Zij helpen eenieder met veel enthousiasme aan een betere swing. Laat de rest van 2020 maar komen.

Theo Lankhorst