Wedstrijd Handicartbokaal

Onder zeer mooie zomerse omstandigheden is zaterdag 4 juni 2022 de wedstrijd gespeeld om de handicartbokaal van golfbaan het Woold. Deze wedstrijd met als doel de Stichting Handicart te steunen, maar daarmee ook direct het gebruik/onderhoud van de buggy’s op onze golfbaan, die allemaal inzetbaar zijn als Handicart.

Al vroeg meldden zich de eerste van de 57 deelnemers. Men had er zin in. Ontvangst was vanaf 12.30 uur zodat men ruim de tijd had voor een kop koffie en voorbereiding op de wedstrijd.

Tegen 13.30 uur was er het welkomstwoord en de gebruikelijke briefing. Daarna vertrok iedereen naar de holes en om 14.00 uur klonk de shotgun start voor de wedstrijd van 18 holes. Net na zessen kwamen de eerste deelnemers weer het clubhuis binnen. De een een beetje moe, de ander had het warm. Iedereen was echt toe aan een drankje en dat kon allemaal nog, op het mooie zonnige terras. De scorekaarten werden gecontroleerd en ingevoerd.

De uitslagen:

De Neary bij de dames: Judith van Unen
De Neary de heren: Louis Klein Zieverink

De Tweary team 10: Judith van Unen en Miranda Raaijmakers

De 1e prijs team 21 Annie en Cor Pleunis met 38 stableford punten

Annie en Cor ontvingen de Handicartbokaal wisseltrofee van golfbaan het Woold en daarmee afvaardiging namens de vereniging naar de regiofinale zuid-oost van Stichting Handicart 20 september 2022 op golfbaan Crossmoor te Weert.

De 2e prijs team 20 Wilma en Maarten van Dongen met 35 stableford punten

De 3e prijs team 3 Dolly Veldman en Theo Lankhorst met 34 stableford punten

De 4e prijs team 17 Gonny Pepers en Nellie Mikkers met 34 stableford punten

De 5e prijs team 14 Truus Sanders en Myriam Vonken met 33 stableford punten

Dank aan allen die meegeholpen hebben. Met name de horecamedewerkers, de greenkeepers voor de zeer mooie baan, de marshall, het management en Karin voor de hulp vanuit de Weco.

Maar ook de prijs-sponsoren: Het management, de golfpro’s Nick en Stijn en Ellen van de Golfshop.

En tenslotte heel veel dank aan allen, die deelnamen aan deze wedstrijd.

Hopelijk tot volgend jaar.
Namens Stichting Handicart

Jan van Grotel
De Handicartcommissie