Nieuws van de Jeugdcie: MAS stage Suus, Evi & Sam

Een aantal weken geleden had onze Pro en voorzitter van de Jeugdcie Stijn Willekens 3 enthousiaste, tijdelijke collega’s bij zich tijdens een aantal jeugdlessen: Suus, Evi & Sam. De 3 meiden hebben in het kader van hun maatschappelijke stage (MAS) meegelopen met de Jeugdcie. Een van de pijlers van deze commissie is het onder de aandacht brengen & promoten van het jeugdgolf op Golfbaan het Woold. Op dit moment zijn er meer dan 50 jeugdgolfers (t/m 21 jaar) lid op Het Woold. Hier zijn we als commissie enorm trots op, bovenal op het feit dat dit aantal stijgende is.

Suus, Evi & Sam kregen als opdracht om met de lessen van Stijn mee te lopen en middels het uitwerken van een poster, kort verslag & berichten voor social media te publiceren hoe leuk jeugdgolf is en hoe dit op Het Woold georganiseerd wordt door de Jeugdcommissie. De meiden hebben heel erg mooi werk geleverd en hun MAS stage dan ook met een mooie beoordeling afgerond.

Hieronder kunt u hun poster & verslag terugvinden. En ze vonden het golfen zelf ook erg leuk, dus wie weet zien we ze snel weer terug om het golfen verder te ontdekken…

Jeugd-cie