Woold PAR-3 Contest: laatste finalisten bekend via Wildcardronde

Na een aantal zenuwslopende serie voorrondes en een succesvolle zondag met halve finales konden alle afvallers zich alsnog proberen te plaatsen voor de finale van de Woold PAR-3 Contest 2021. Nieuw dit seizoen is namelijk de “Wilcardronde”, waar nog eens 4 tickets te vergeven zijn. Echter met een kleine twist: in deze ronde worden er 9-holes in “moonlight sfeer” gespeeld.

Zoals u zich kunt indenken zijn de omstandigheden dan net iets spannender: in het donker met de verlichting aan en met greens waar alweer water op staat. Het is namelijk alweer september! Zoals vermeld gaan de 4 beste scores door naar de finale en gelukkig stonden er een aantal fanatieke leden aan de start om hiervoor te strijden.

Wat het extra leuk maakte was het feit dat er zelfs publiek meeliep om de deelnemers aan te moedigen en waar nodig ook mee te helpen zoeken naar ballen die op donkere plaatsen terecht waren gekomen. Dank daarvoor! Na de ronde kon de stand op worden gemaakt en kregen de volgende 4 leden te horen dat ze aanstaande zondag terug mogen komen op de finaledag:

  1. Nick Brownzwaer – 28 slagen (+1)
  2. Raymond Koster – 28 slagen (+1)
  3. Louis Klein Zieverink – 28 slagen (+1)
  4. Joep Schulkes – 33 slagen (+6)

Zij voegen zich bij de andere 36 al geplaatste finalisten en gaan zondag uitmaken over 4x 9-holes wie er dit jaar het vat bier aan mag gaan slaan.

We hebben als organisatie goed weer voorspeld, de greenkeepers verzocht om de Gezandebaan in optima forma te prepareren en vooral enorm veel zin in wederom een gezellige dag op Het Woold. Naast de deelnemers bent u als toeschouwer ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen, want één ding staat vast: er zijn een boel kanshebbers en dus is spektakel gegarandeerd.

Namens de PAR-3 Contest organisatie,

Rens van der Schouw