Wereldkampioen Limburgse schlagers

bcnov 001 1200

Donderdag 14 november was er een extra wedstrijd ingelast voor de leden van de businessclub. Het weer was goed, de middag wat korter door de vroeg invallende duisternis en dus werd er gekozen voor een alternatief programma, een greensome over 9 holes.

Veertig deelnemers opgedeeld in 20 teams en 10 flights gingen in rap tempo de baan over. Voor de competitiespelers een bekend format en leuk om als team te spelen. Gescoord werd er volgens de stablefordtelling met als extra een nearest op hole 8.

Winnaars van de dag waren Tomy Klein Zieverink en Jeroen van Malsen met 24 punten gevolgd door Petra en Rinus van Mullekom met 22 en Alwin Sahr en Christian Meulendijks met 20. Nearest bij de dames was Gerry Lardenois.

Extra aandacht was er voor Rinus van Mullekom. Tijdens de jaarvergadering zal hij geëerd worden als winnaar van de 2019 versie van het BC-matchplaykampioenschap maar die prestatie mag best een keer extra onder de aandacht gebracht worden vandaar dus alvast bij deze.

Blijft over de neary bij de mannen. Deze werd gewonnen door niet zomaar een lid van de businessclub maar door de enige wereldkampioen in ons midden. Wereldkampioen? Inderdaad wereldkampioen Limburgse Schlagers. Met “Groete oet de fieësttent” werd Hoondervel met in hun midden ons lid Harry Tromp winnaar van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2019 waarvoor hulde.

En dan ook nog de neary winnen, wat kan een mens zich meer wensen.

Van de neary zijn geen beelden bewaard gebleven maar “Groete oet de fieësttent” is wel te zien, op Youtube, een aanrader.
Daarmee is een mooi einde gekomen aan het sportieve deel van 2019. Resten ons de winterse festiviteiten.

Wintersessies Rob Mouwen (inschrijven via E-Golf4U)
12 december Jaarvergadering en Bye Bye diner
– 9 januari Moonlight Golf
– 12 januari Nieuwjaarsreceptie (algemeen)

De trainingen voor 2020 kunnen beginnen.

Theo Lankhorst