Wedstrijdverslag team DD

Dinsdag jl.  gespeeld op de Duke, prachtig clubhuis, mooie holes, lange afstanden tussen de holes, veel lopen (goed om je conditie te peilen). Gespeeld tegen de dames van de Berendonck uit Wijchen.

Iedereen keurig op tijd, na koffie, invullen van de lijst door de captain, naar buiten om te spelen, o.a. eerst voorbereiding wat betreft inslaan en putten. Toch weer spannend om te spelen op een andere baan tegen onbekende speelsters. De voormiddag goed verlopen gezien de uitslag 6-0.

Het weer werkte mee, afgezien van één enkel buitje met wat hagel bij de start , een mooie golfdag met af en toe zon en veel wind. Na een voortreffelijke lunch op naar het tweede deel van de dag. Nog 18 holes voor de boeg?

Spannend tot op hole 18, maar ook een enkele vroege winst en dus ook vroeg in het clubhuis. Uitslag: 3 gewonnen partijen, 1 tied en 2 verloren. Weer veel spel-ervaring opgedaan op deze dag .

Na verhalen over het verloop van de wedstrijden en een drankje, douchen. Voor sommigen “optutten”, (géén spijkerbroek) weer klaar voor een heerlijk 2 gangen menu. Uiteindelijk gewonnen met 13-5 aan het eind van een mooie golfdag.

Volgende week 18 april (ronde 3) zijn wij het ontvangende team op het Woold. Het ziet er nu naar uit dat het mooi weer wordt, veel zon…

Carla en Marian