Vriendinnendag 2022

Het is een van de leukste jaarlijkse happenings op Het Woold. De Vriendinnendag. En de vriendinnen zullen zich deze editie waarschijnlijk nog wel een tijdje heugen. Het was namelijk met lengte de warmste vriendinnendag ooit, de thermometer tikte in de loop van de middag ruim 34 graden aan. En wie dan golft, dat is een bikkel…. 

Iets na de klok van een uur, verwelkomden Frederique en Ria de ruim 70 deelneemsters voor een fijne dag. Er werd gespeeld in teams van twee. Twee teams per flight. Negen holes op de Gezandebaan én negen holes op de Vier Eijckenbaan.

En voordat de dames aan hun warme golfrondes begonnen, werd er eerst én voor het eerst een groepsfoto gemaakt van alle deelneemsters bij elkaar door Jan Beenker. Ook Mieke van den Heuvel maakte foto’s waarvoor dank. 

Daarna de scores invoeren op de zuilen, wat drinken, opfrissen en dan lekker buiten genieten van het diner.

Natuurlijk zijn er ook de uitslagen

Nearest to the pin

  • Gezandebaan: Marije Wigman
  • Vier Eijckenbaan: Lenie Waals

Teamuitslagen

Eerste plaats:  Team 18 Petra van de Werff en José van Woerkum met 41 + 18 = 59 punten

Tweede plaats: Team 8 Ann van de Cruijs en Mia Weezenbeek met 38 + 19 = 57 punten

Derde plaats: Team 21, Gerrie Driessen en Berty Schatorje met 34 + 20 = 54 punten

Een zwoele zomeravond

Het bleef nog lang warm en gezellig op het terras van Volentieri. Dank aan de wedstrijdleiding, Karin voor de support vanuit de Weco en het hele team van Het Woold dat er weer een fijne jaarlijkse editie van maakte. Ondanks de zinderende hitte. Graag tot volgend jaar!

Pvl/PrCie