Voorrondes PAR-3 Contest afgerond, op naar de halve finales!

Het waren een aantal warme dinsdagavonden, en dat had niet alleen met het zomerse weer te maken. De afgelopen weken hebben ruim 100 leden van Het Woold deelgenomen aan de voorrondes van de 4e editie van de Woold PAR-3 Contest. Op een van de speeldagen was het zelfs te warm om te spelen, waardoor gisteravond (dinsdag 16 augustus) de laatste voorronde werd ingehaald. Aangezien er iedere voorronde steeds ongeveer 15 spelers zich plaatsten voor de halve finales op zondag 28 augustus, was het voor sommigen billenknijpen: was dat ene gemaakte (of gemiste!) puttje cruciaal in het halen van de cut? Er zijn in ieder geval genoeg verrassende uitslagen, wat betekent dat het niveau van de deelnemers tijdens dit toernooi een stuk dichter bij elkaar ligt en er dus veel spelers zijn die zicht kunnen hebben op een mooie klassering.

Alle deelnemers die door zijn naar de halve finales hebben hier inmiddels bericht over ontvangen en zijn al druk in voorbereiding op de volgende schifting, aangezien er in beide halve finales 18 startbewijzen voor de finaledag op zondag 18 september te verdienen zijn. De afvallers zijn echter ook nog niet definitief uitgeschakeld. Zij hebben namelijk de mogelijkheid om deel te nemen aan “de wildcardronde” op dinsdagavond 13 september. De beste 4 scores verdienen in deze 9-holes wedstrijd, die in het donker met de verlichting aan zal worden gespeeld, ook een startbewijs voor de finaledag.

Wanneer het de aankomende weken dus druk is op de Gezandebaan, dan weet u waarom: we gaan langzaam naar de finaledag van de Woold PAR-3 Contest toe en de deelnemers laten niets aan het toeval over. Wie denkt u dat dit jaar het befaamde vat bier aan mag gaan slaan?

De Woold PAR-3 Contest Organisatie,

Nick, Nick, Raymond, Rens & Ted