Vacature Afwashulp (M/V)

Wij zijn op zoek naar een leuke enthousiaste afwashulp in de keuken van het golfrestaurant ‘Volentieri’. Kom jij ons ‘Woold-team’ versterken?

Golfbaan het Woold is 11 jaar op rij door de Nederlandse golfers verkozen tot de meest klantvriendelijke en gastvrije golfbaan van Nederland! Ken jij of ben jij een enthousiaste medewerker met een drive om gasten in de watten te leggen en dit succes te continueren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als afwashulp ben jij verantwoordelijk voor het verwerken van de borden en glazen die terug keren in de keuken. Maar als afwashulp ben je eigenlijk ook een manusje van alles in de keuken. Het komt namelijk ook wel eens voor dat de kok wat assistentie nodig heeft met het maken van desserts bijvoorbeeld.

Zoek jij een leuk bijbaantje tijdens de vakantie en/of daarbuiten in een gezellig team, stuur ons je CV. Wij bieden een baan in een inspirerende werkomgeving, waar gastvrijheid en service hoog in het vaandel staan. Geen dag is hetzelfde op het Woold!

Medewerker afwas/keuken (M/V)
– Beschikbaar op week- en weekenddagen
– Uren in overleg

Hoe kun je reageren?
Stuur een email met daarbij je CV en pasfoto naar info@golfbaanhetwoold.nl. Of bel naar 0493-560462 en vraag naar Fréderique