Coronamaatregelen vanaf zaterdag 13 november

Vanaf zaterdag 13 november gaan er landelijk nieuwe Coronamaatregelen in. Wij stellen u graag op de hoogte van wat dit voor Het Woold betekent.

Wat betekent dit voor Het Woold? 

Vanaf zaterdag 13 november zal golfrestaurant Volentieri en zo ook het clubhuis overheidswege om 20.00 uur sluiten. Wij hopen dat deze maatregel maar van korte duur zal zijn.

Vanaf zaterdag 6 november geldt dat u de QR code ook nodig heeft wanneer u in de andere delen van het clubhuis moet zijn, zoals de hal/receptie, golfshop, toiletten, kleedkamers en vergaderruimtes. Daarnaast zal er ook op het terras naar het Coronatoegangsbewijs worden gevraagd. We verzoeken u dan ook vriendelijk om uw QR code bij de hand te hebben, aangezien wij hiernaar zullen vragen wanneer u binnen aanwezig bent. Dit bewijs is enkel geldig in combinatie met uw legitimatiebewijs.

Uw Coronatoegangsbewijs kunt u ophalen met de CoronaCheck app of als papieren versie op CoronaCheck.nl/print.

U vindt alle informatie omtrent het Coronatoegangsbewijs op deze website van Rijksoverheid.

In eerste instantie was tevens het plan aangekondigd om naar het Coronatoegangsbewijs te vragen bij buitensporten. We zijn blij dat deze maatregel niet is doorgezet door het kabinet, waardoor het Coronatoegangsbewijs enkel voor het clubhuis en het terras zal gelden.

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en alvast dank voor uw medewerking.