Tweede editie Putt-wedstrijd

De tweede editie van de winter putt-wedstrijd is op zaterdag 11 februari gespeeld. We zijn bijzonder verheugd door de deelname van 42 enthousiaste spelers. 

De weergoden waren ons uitstekend gezind, droog en redelijk van temperatuur. Ook de green lag er uitstekend bij. Dit is uiteindelijk ook naar voren gekomen in de scores.  Door de belangstelling hebben we ervoor gekozen een extra hole toe te voegen, die kon als bonus hole worden gebruikt. 

Op de twee oefengreens voor het clubhuis werden de 10 holes, verschillend in lengte en break, uitgezet. Deze holes werden twee keer gelopen. In tegenstelling tot de vorige editie was er nu een winnaar met een score van 31 slagen.  

Bart Nelissen was de topper van deze dag. Om de competitie voort te zetten is de derde en laatste ronde gepland op zaterdag 11 maart. Deze wedstrijd is inmiddels ook zichtbaar op de site. 

We zien er naar uit weer een groot deelnemersveld te mogen begroeten en de overall winnaar in het zonnetje te zetten. Hopelijk doen de weergoden dat ook.