Tropische RIVEZ Business Cup tijdens vakantiemaand

De vakantiemaand augustus, in combinatie met 1e week bouwvak én tropische temperaturen, zorgden ervoor dat de opkomst tijdens de maandelijkse Businessclub bijeenkomst wat lager uitviel dan gebruikelijk dit seizoen. Desondanks waren er toch zo’n 45 deelnemers die de baan in gingen voor een 18-holes of 9-holes ronde. Vanwege de vakantieperiode was er vooraf al besloten om deelnemers zoals voorheen de keuze tussen 18-holes of 9-holes te geven.

De 18-holes deelnemers, oftewel de “echte strijders” trokken vanaf 13.30 uur de baan in, zo ongeveer het warmste moment van de dag. Vanaf 16.00 uur stroomde de 9-holes wedstrijd in en ondanks de hitte waren er toch best veel deelnemers die rond hun handicap speelden of zelfs beter scoorden. Dat had mede te maken met de staat van de baan, want door de droogte is de baan kurkdroog maar zorgt het team van greenkeepers er iedere dag voor dat er voldoende water wordt gesproeid om de baan in topconditie te houden. Daar mogen we enorm blij mee zijn!

‘s Avonds koelde het af naar een erg aangename temperatuur op het terras en presenteerde het team van Volentieri een heus amuse diner met 8 verschillende kleine gerechten. Wie wilde kon dus 8 gerechtjes proeven, maar er was ook de mogelijkheid om een gerecht wat beviel dus nog een keer te nuttigen. En dat viel enorm in de smaak. Tussendoor verzorgden Henk Hoeks en Rens van der Schouw de gebruikelijke presentatie met aankondigingen en de prijsuitreiking, welke u hieronder kunt terugvinden:

Aankondigingen

 • Volgende Business Tour: donderdag 25 augustus
 • Volgende RIVEZ Business Cup: donderdag 8 september, inclusief bedrijfspresentatie van Fink B.V.
 • De inschrijving voor Ladies & Business op donderdag 6 oktober is inmiddels geopend. Deze editie zal Versmissen voor een presentatie zorgen;
 • Daarnaast kondigden we ook alvast het bedrijfsbezoek op donderdag 10 november aan. We zullen die middag BC-lid Archive-IT bezoeken;

Prijsuitreiking

18-holes wedstrijd

 1. Christian Meulendijks 39 punten
 2. Jan Zegwaard 38 punten
 3. Huub Versmissen 37 punten

9-holes wedstrijd

 1. Carla Verkeste 21 punten
 2. René Zoetmulder 19 punten
 3. Peter van der Horst 19 punten

Longest drive (hole 1)

 • Dames: Rosita Schepers
 • Heren: Jan Mennink

Neares to the pin (hole 8)

 • Dames: Sophia van Eijk
 • Heren: Peter van der Horst

Zo rond de klok van 22.00 uur werd er afgesloten en kon iedereen terugkijken op een zomers, gezellig dagje op Het Woold.

We zien de leden van de Businessclub graag terug bij de aankomende evenementen na de vakantieperiode!