BC-lid Fink presenteert Fiers Groep tijdens RIVEZ Business Cup september

Er werd al langer om gevraagd, maar toch hoop je er zelf geen hinder van te ondernemen: een goede regenbui die ons golfcomplex van het zo nodige water zou gaan voorzien na een lange warme zomerperiode. Toch ontkwamen de BC-leden er niet aan en kwamen ze tijdens de maandelijkse RIVEZ Business Cup een korte regenbui tegen. Gelukkig was dat het enige smetje op deze dag.

Met ruim 50 deelnemers werd er rond 16.00 uur shotgun gestart na een kort welkomstwoord vanuit Danique & Rens. Ditmaal was Fourball Betterball (FBBB) Stableford als spelvorm gekozen. Klinkt enorm ingewikkeld, maar is eigenlijk makkelijk en leuk: iedereen speel zijn of haar eigen 9-holes ronde en vormt een team met een andere speler in dezelfde flight. Vervolgens wordt op iedere hole de beste stablefordscore als teamscore genoteerd, om zo tot een team totaal uit te komen. Het voordeel? Op iedere hole heb je dus twee kansen op een goede score, wat de druk een beetje van de ketel haalt. Meerdere teams waren hier erg bedreven in, wat ook terug te zien was in de hoge scores. Daarover later meer.

Na binnenkomst had iedereen kort de tijd om zich kort op te frissen, waarna het 4-gangen diner aanving. Tussendoor interviewde Henk Hoeks BC-leden Femke Teunissen & Robert van Lierop. Zij zijn sinds een aantal maanden lid van onze Businessclub en kregen de mogelijkheid om kort te vertellen wie ze zijn en wat voor onderneming ze hebben. Femke & Robert zijn lid namens Fink B.V., wat onderdeel is van de Fiers Groep. Deze groep bestaat uit meerdere ondernemingen, zoals te zien is op onderstaand overzicht:

Robert koos er in 2004 op zijn 27e voor om voor zichzelf te beginnen na 5 jaar bij Deloitte te hebben gewerkt. Hieruit ontstond van Lierop adviseurs & accountants. Later groeide dit uit naar een groep bestaande uit meerdere bedrijven, met daarin FinK B.V. (wat staat voor “financiële kwaliteit”) FarmAdvies (een bedrijf dat aan varkenshouders door heel Nederland advies geeft) & SEP (wat staat voor salaris & personeel): de Fiers Groep, wat een samenvoeging is van FinK, van Lierop & SEP, heeft als slogan “verbinden om te verbeteren”. Door de juiste partijen bij elkaar te brengen kunnen er daadwerkelijk verbeteringen worden gerealiseerd, iets wat de Fiers Groep enorm belangrijk vindt. Dit kan middels de ondernemingen binnen hun eigen groep, maar dat is uiteraard geen verplichting voor hun klanten.

Femke is een aantal jaren geleden bij SEP ingestapt en later medepartner van de volledige groep geworden. Daarbij had ze tevens leuk nieuws: sinds anderhalve week is ook de Fiers Academy aan de Fiers Groep toegevoegd. Het doel van deze academy is om young professionals intern op te leiden middels een internsip om te kijken welk aspect van financials ze interessant vinden en zich verder in willen ontwikkelen. Dit internship zit ook vol trainingen & persoonlijke begeleiding. De visie van de Fiers Groep is hierin dat ze liever jonge mensen zelf met de financiële wereld kennis laten maken en hen hierin verder begeleiden. Met het toevoegen van de Fiers Academy hebben Femke & Robert een groep met daarin meerdere disciplines van de financiële wereld en inmiddels ook zo’n 50 medewerkers in dienst. Kortom, een bedrijf om meer dan trots op te zijn.

Verder sloten ze beiden af met een tip voor de aanwezige BC-leden:

Femke: “Medewerkers hebben het op de arbeidsmarkt op dit moment voor het kiezen. Ga daarom voor jezelf na hoe een sollicitant/kandidaat medewerker ontvangen wordt binnen je onderneming. Zijn de ruimte netjes opgeruimd, of ligt je bureau vol stapels papierwerk? Bedenk hoe je zelf ontvangen zou willen worden.”

Robert: “Veranderingen doorvoeren binnen je onderneming werkt vaak efficiënter als dit door een externe partij gebeurt. Zij zijn objectiever en tevens worden zo eigen werknemers “gespaard”.

Meer informatie over de Fiers Groep? Klik dan HIER.

Prijsuitreiking

Later op de avond verzorgde voorzitter Henk Hoeks de presentatie. Hieronder vindt u alle winnaars van donderdag 8 september

Longest | hole 1

Heren: Christian Meulendijks

Dames: Judith van Unen

Neary | hole 8

Heren: Ruud Bouman

Dames: niet geslagen…

Teamscores | 9-holes FBBB stableford

 1. Martijn Wolters & Louis van Asten met 26 punten (laatste 6 holes beter gespeeld)
 2. Roland Lijten & Peet Merens met 26 punten
 3. Hans Deimann & Henk Hoeks met 25 punten

Loting uitnodigen gasten voor 13 oktober

 • NobraCars
 • Slic B.V.

Hierna blikte Rens alvast vooruit op de aankomende activiteiten in het najaar & de winter. Voor alle aangekondigde activiteiten staat de inschrijving inmiddels open via E-Golf4u!

 • Donderdag 6 oktober | Ladies & Business met gastspreekster Sanne van Paassen
 • Donderdag 13 oktober | RIVEZ Business Cup
 • Donderdag 10 november | Bedrijfsbezoek bij BC-lid Archive-IT
 • Donderdag 8 december | Bye Bye Diner incl. jaarvergadering
 • Donderdag 12 januari 2023 | T.B.A.
 • Donderdag 9 februari 2023 | Bedrijfsbezoek bij BC-lid SHI

We zien de BC-leden graag terug op een van de volgende BC-activiteiten!