Slotdag Maandag Wintercompetitie 2018-2019

wintercomp 001Ik heb het u onlangs al gemeld bij het verslag van de “Openingswedstrijd van het zomer- seizoen 2019”: de lente is weer in ons land en dus gonst het weer van de activiteiten op onze golfbaan . Na de openingswedstrijd van het zomerseizoen, zondag 17 maart, werd, vandaag, maandag 25 maart, de afsluitende “fun”-wedstrijd van de wintercompetitie gespeeld.

Inderdaad, de laatste wedstrijd van de wintercompetitie, buiten mededinging uiteraard. Dit jaar met in totaal liefst 102 inschrijvingen (76 deelnemers op de Vier Eijckenbaan en 25 voor de Gezandebaan.  Drie groepen golfers dus vandaag, die aktief zullen zijn op de beide banen.: de Gezandebaan ( 2 x 9 holes) en de Vier Eijckenbaan 1-9 en 10-18. (9 holes ieder).

Spelvorm Gezandebaan: Stableford individueel met handicapverrekening, shotgun-start 10.00 uur.
Spelvorm Vier Eijckenbaan: Texas scramble 1/8; teams van twee personen, shotgun-start 10.00 uur.
Let wel: alle deelnemers spelen vanaf de rode tee! (Vier Eijckenbaan).

Zo rond de klok van 09.15 uur zijn alle ‘strijders’ binnen en kan Sjaak Leenders, na een kort welkomstwoord, starten met de briefing voor alle deelnemers op de Vier Eijckenbaan en de Gezandebaan. Na terugkomst de score-kaart invoeren in het bekende E-GOLF4U systeem.  Na afloop van deze wedstrijddag volgt de prijsuitreiking voor de wedstrijd vandaag en uiteraard voor die van de gespeelde wintercompetitie 2018-2019.

Namens de mede-WECO leden van vandaag (Frits Aarts en Jos Willekens wenst Sjaak alle deelnemers vandaag een hele fijne en vooral ‘wonderschone’ golfwedstrijd toe. Graag tot straks!.

En dan de wedstrijd. Een mooie golfdag met een erg leuke en ontspannende spelvorm voor beide banen. Iedereen heeft m.i. best genoten en, inderdaad, ondanks de incidentele regen- en hagelbuitjes was het ook ditmaal weer goed toeven op onze golfbaan. Gewoon genieten dus.

Als zo rond half een iedereen weer terug is, de kaarten in het systeem ingevoerd zijn en eenieder van een kop koffie, snackje of anderszins geniet, kunnen Sjaak, Jos en Frits, namens de organisatie, starten met de prijsuitreiking.

wintercomp 002Allereerst de dagprijzen op deze Slotdag:Wedstrijd Gezandebaan: 1ste prijs: Dames: Maria Verbaarschot en Heren: Jan Schriks 2de prijs: Dames: Jolowies Kluskens en Heren: Leo van der Velden Wedstrijd Vier Eijckenbaan (1-9): 1ste prijs: Piet Aarts en Chris Verborg 2de prijs: Annie Waals en Jos Willekens Wedstrijd Vier Eijckenbaan (10-18): 1ste prijs: Piet Leenen en Sjef Sanders 2de prijs: Goof Kooiman en Jos van Eupen

Neary Gezandebaan: Jolowies Kluskens en Jo Kluskens
Neary Vier Eijckenbaan: Francien Aarts; Her Knapen en Willy Aarts
Longest Vier Eijckenbaan: Tilly Hendriks, Claudia Smeenk, Wim Mantel en Bert de Lau 

Einduitslagen van de Wintercompetitie:

Gezandebaan:

1ste prijs: Toos Simons (dames) en Piet Fijten (heren)
2de prijs: Nel van den Boer en Wiel Boonen

Vier Eijckenbaan
1ste prijs: Truus Kooiman (dames) en Goof Kooiman (heren)
2de prijs: Marij Knapen en Jan Derks
3de prijs: Marije Wigman en Sjef Sanders

Daarna kan Sjaak Leenders deze geslaagde golfdag afsluiten met een dankwoord aan alle deelnemers van de afgelopen competitie. “Ook deze competitie is, net als de zomer-maandagcompetitie, weer een groot succes geweest. Het Woold kan trots zijn op deze activiteiten met gemiddeld ca. 100 deelnemers iedere week. Dit kunnen maar weinig golfbanen zeggen. Een applaus is hier op zijn plaats”.

 

P.S.:
Alle prijswinnaars: van harte proficiat
Weco team: dank voor de organisatie, vandaag en weer een heel seizoen lang!
Alle uitslagen kunt u uiteraard elders op de website nog eens nazien.
Nick: dank voor de foto’s
Graag tot ziens bij de aansluitende maandag-zomercompetitie volgende week!

PF-Pr/Cie