Slotdag Ladies zomercompetitie

Een bijzonder seizoen hebben we achter de rug. Allereerst nog zoveel mogelijk afstand bewaren en niet te dicht bij elkaar gaan zitten totdat we nu weer als groep kunnen “samenhokken”.

We gaan niet alleen elke donderdag voor de wedstrijd maar ook [en soms zelfs vooral] voor het gezellig samenzijn. Eenmaal vertrokken naar de baan dan komt als vanzelf de competitiestrijd in menigeen naar boven en laten we ons van de sportieve kant zien. En ja… het blijft golfen, de ene dag lukt het spelletje beter dan de andere dag.  

Om het seizoen gezellig te kunnen afsluiten werd er een funwedstrijd gespeeld op zowel de Vier Eijckenbaan als ook op de Gezandebaan 18 holes. Op de Vier Eijckenbaan werd de spelvorm: The Magic Three gespeeld met 1x een mulligan, 1x een gimmie en 1x een joker inzetten en op de Gezandebaan werd Best Ball in teamverband gespeeld. Tijdens een gezamenlijke lunch kon men de sportieve prestaties met elkaar vergelijken. Het blijkt dan toch maar weer dat je wel graag de beste wilt zijn, maar zo denken er meer!

Uitslag zomercompetitie Ladiesday

De Vier Eijckenbaan:
Gré Peeters.              212 punten
Anneke Wolters.      181 punten
Hillie Hage.                178 punten

De Gezandebaan 18 holes:
Annelies  Debey         759 punten
Ria Dijkers.                  750 punten
Henriëtte v.d.Velden 657 punten

Óp naar het winterseizoen waarin we onze prestaties misschien weer kunnen verbeteren.Alle wedstrijden beginnen dan om 9.30 uur.

Succes.